Berki Mazsi társa elmondta, „ketten viszik tovább Krisztián örökségét”

nlc | 2022. Október 07.
Nagy Olivér szerint „Krisztián nem olyan volt, mint ahogyan azt sokan gondolták”.

Az üzleti érdekeltségen kívül is szoros érzelmi kötelék fűzte össze Berki Krisztiánt és Nagy Olivért. A férfiről a Blikk keddi számában írta meg, hogy ő az az üzletember, aki közös vállalkozást alapított a volt Fradi-vezér özvegyével, Berki Mazsival.

Fotó: Palikék Világa by Manna

Noha Olivér számára nem idegen a média világa, mégis egy baráti társaságon keresztül ismerte meg évekkel ezelőtt Krisztiánt. Bár eleinte csak üzletet ajánlott a korábbi főpolgármester-jelöltnek és feleségének – amire Krisztián igent mondott –, az idő előrehaladtával elvileg bizalmas, őszinte barátság alakult ki közöttük. Berki Krisztián Nagy számára idővel egyfajta „pótapává”  vált. 

Nagy Olivér – akinek több vállalkozása is van – a lapnak most nyilatkozott és azt állította,

Krisztián nem olyan volt, mint ahogyan azt sokan gondolták. A médiában mutatott arcával ellentétben, melegszívű, mély érzésű embert ismertem meg a személyében.

Krisztiánnal és Mazsival közösen akarták beindítani a gyerekruhákat és -holmikat árusító vállalkozásukat, és már jócskán zajlottak az előkészületek, amikor idén májusban Berki váratlanul elhunyt.

Nagy Olivért letaglózta a hír, de „rögtön arra gondolt”, hogy kötelessége segíteni az elhunyt feleségét és a kislányát.

Az üzletember halála után ketten maradtak a projektre Mazsival, de nem volt kérdés, hogy így is folytatják, amit elkezdtek, hiszen sok munkát fektettek az előkészületekbe.

Ráadásul a férfi vállalta a belépéssel járó költségek nagy részét, sőt, hamarosan bővítenék is a boltot Mazsi saját tervezésű gyermekruháival, játékokkal. Ezt a projektet még Krisztiánnal közösen tervezték.

Mazsival az évek során jó viszonyt alakítottunk ki, és ez a közös munkában is hasznos. Úgy fogalmaznék, hogy ketten visszük tovább Krisztián örökségét, az üzletet, amit ketten álmodtunk meg

– fogalmazott Olivér.

A Blikk kereste Berki Krisztián özvegyét is a vállalkozás kapcsán, de ő nem kívánt nyilatkozni.

Exit mobile version