Ezeket nézd, hogy ha tetszett a Maxton Hall!

R. V. | 2024. Július 07.
Ledaráltad a Prime Maxton Hall – A világ, ami elválaszt című új sorozatát? Akkor mutatunk még pár filmet és sorozatot, amik tetszeni fognak.

A Maxton Hall – A világ, ami elválaszt a Prime Video váratlan sikere lett idén, olyannyira, hogy már forgatják is a második évadot! És igen, a németek híresek a hatékonyságukról, de semmi nem garantálja, hogy még idén érkezzen az új évad. Így hát amíg a Mona Kasten bestsellerét feldolgozó sorozat folytatására vársz, hoztunk pár filmet és sorozatot, amik felpörgethetik az időt. Irány a galéria!

az én vétkem nlc

Ha a túlfűtött tiltott kapcsolat jött be a Maxton Hallban, akkor ajánljuk figyelmedbe az Én vétkem című filmet, aminek nem mellesleg idén érkezik a második része. (Fotó: Prime Video)

bridgerton nlc

Senki nem szeretett még bele úgy az ellenségébe (Ruby-n és Jamesen kívül), mint Anthony Bridgerton és Kate Sharma. A Bridgertont a romantikus, szexi mivolta miatt eleve ajánljuk, de a második évadot a Maxton Hall után különösen. (Fotó Profimedia)

a nyár amikor megszépültem nlc

Szerintünk James Beaufort egy az egyben úgy néz ki, mint A nyár, amikor megszépültem Conradja. Tehát ha Damian Hardung fog igazán hiányozni a Maxton Hallból, akkor talán vigasztalódj az amerikai verziója, Christopher Briney mellett. (Fotó: Prime Video)

Én és a Walter fiúk nlc

Ha a Maxton Hall-hiányt A nyár, amikor megszépültemmel enyhíted, akkor annak helyére is keresni fogsz egy sorozatot. Így előbb-utóbb az Én és a Walter fiúk című szériánál fogsz kilyukadni, ami A nyár, amikor megszépültem cowboyos változata. (Fotó: Profimedia)

vámpírnaplók nlc

Maxra kapcsolod a légkondit a Maxton Hall forró jelenetei láttán? Ruby és James kémiáját nehezen lehet überelni, de Damon és Elena azért megpróbálja. A Vámpírnaplók nem véletlenül egy régi kedvenc, aminek újrázására ez most egy remek apropó. Ha pedig még nem láttad, ideje bepótolni! (Fotó: Profimedia)

az ablakomon át nlc

Az az aspektus tetszett igazán, hogy egy szegényebb lány és egy tehetősebb srác szerettek egymásba? Akkor az ablakomon át című film is tetszeni fog! (Fotó: Netflix)

Exit mobile version