Színházi premierrel és musicallel is vár a Művészetek Völgye Fesztivál

hirdetés | 2024. Július 08.
Július 19. és 28. között az ország legnagyobb összművészeti fesztiválján közönségkedvenc színházi produkciók, újcirkusz és kortárs tánc teszik még varázslatosabbá a fesztivált.
Színházi premierrel és musicallel is vár a Művészetek Völgye Fesztivál

A színházi programok ezúttal is saját premierrel indulnak: ezúttal a Művészetek Völgye és az Art-Színtér közös előadásaként Jonathan Larson Tikk-takk bumm című darabjának premierjével indul a fesztivál. A darabban három fiatal történetét követhetjük nyomon, középpontban Jonnal, a befutásra váró zeneszerzővel, akit Ember Márk alakít Dobó Enikő és Csiby Gergely mellett a főszerepben. A. A személyes hangvételű történetek egy érzékeny, tehetséges, magában folyton kétkedő művész útkeresését vetítik elénk.

A fesztiválon két helyszínen, a Színház Színpadon és a Színház Színpad Templomban a látogatók minden nap más és más előadásokat nézhetnek meg az ország különböző társulatainak előadásában, mint például a Vígszínház, az Orlai Produkció, az Art-Színtér, a Nézőművészeti Kft, vagy a Kálloy-Kálid-Gáspár hármas. A Cirque du Tókert színpadán egy igazi vérpezsdítő musical is helyet kap, itt adják elő majd a farmer atyjáról szóló Lévi Story! – A Farmerkirályt.

A Művészetek Völgye évek óta elkötelezett támogatója a kortárs táncnak, ezért hosszútávú, hároméves együttműködést kötött a Nemzeti Táncszínházzal, amelynek köszönhetően idén is színvonalas táncszínházi produkciók lesznek láthatók a Cirque du Tókertben, mint például a Feledi Project Menyegző, valamint a Varázsvilág című előadása, Oberfrank Réka Miracle – Special Editon táncprodukciója vagy éppen a Duda Éva Társulat és a Nemzeti Táncszínház közös darabja, a Frida, az élet múzsája. Szintén a Cirque du Tókert ad majd otthont a Fővárosi Nagycirkusz Amrita111 című előadásának, itt lép majd fel a Spanyolországból érkező Maria Andres bohócshowjával, valamint a francia Cie Circographie is zsonglőr műsorával és természetesen idén is tanulhatunk a cirkuszmesterségről a OneTwoMany workshopjain és előadásain.

Sokak kedvence, a Momentán Társulat is saját, 10 napos improvizatív programfolyammal lesz jelen kapolcsi bázisán. Idén olyan vendégeik lesznek, mint Zacher Gábor, Hajnóczy Soma vagy Kovács András Péter.

A fesztivál teljes kínálatáért és a jegyekért irány a www.muveszetekvolgye.hu oldal.

Exit mobile version