Sokkolták Zámbó Jimmy rajongóit a látottak

nlc | 2024. Augusztus 31.
Gyere sírj a vállamon, megnyugszol tudom.

Zámbó Jimmy emlékével és dalaival még mindig sok mindent el lehet adni. Ott volt például az RTL sikersorozat A király, ami a legendás énekes életéről szólt. De azok, akik szerették az énekest, ma is szívesen hallgatják a dalit. Erre gondolván hívhatták meg a szervezők Jimmy öccsét, a Boglári Szüreti Fesztiválra. 

A Borsonline hívta fel a figyelmet arra a videóra, ami az esemény Facebook-oldalára került fel a koncert után. Ezen Zámbó Árpy énekli testvére híres dalait. “A zene mellett a kivetítőn a legendás énekesről vetítettek régi, nagy koncert jeleneteket, mindenki kedvenc nótája elhangzott legalább egyszer, azonban Árpy produkciója az internet népét alaposan megosztotta…A koncert színvonala nem felel meg az egyik legsikeresebb magyar énekes emlékének, a kommentelők szerint”– írta a lap.

Nos tény, hogy Árpy félplayback-ben énekelte a számokat, és nem olyan könnyű bennük felfedezni Jimmy stílusát és tehetségét. “Még a háttérbe vetített videóval sem sikerült szinkronba hozni a dolgokat. Azt hiszik néhányan, hogy az emberek hülyék és bármit bevesznek… Ez már szégyen, amit művelnek az emlékével” – idézte az egyik kommentet a Bors. Ettől azonban már csak szúrósabb és radikálisabb vélemények érkeztek a videóhoz.

“Élősködtök Jimmy nevén!” – jegyezte meg egy másik kommentelő.

A fesztivál szervezői egy válasszal próbálták meg lecsitítani a kommentelőket: “Minden korosztályra gondoltunk és ezt kérjük tiszteletben tartani. Nincs helye a mocskolódásnak és a káromkodásnak” – írták.

Vajon azt tudják a kommentelők, hogy Zámbó Árpy az Egyesült Arab Emírségekbe is elviszi testvére emlékét, mert Dubajba látogathat a Zámbó Jimmy-emlékturné?

Exit mobile version