A Till család minden pénzét felemésztette, hogy az elmúlt 24 évben fiukat keresték

N.O. | 2024. Szeptember 14.
A 24 évig eltűntként kezelt Till Tamás szülei minden pénzüket beletették gyerekük keresésébe.

A 11 éves Till Tamást 2000-ben gyilkolták meg, de a szülők csak most, nyáron tudták meg, hogy mi történt.

Az RTL Híradója szerint a Till család minden pénzét felemésztette, hogy az elmúlt 24 évben Tamást keresték. A fiú holttestét a nyáron találták meg egy tanyán betonba temetve. A rendőröket egy fiatal férfi vallomása vezette a tanyához, és kiderült, hogy a fiút az azóta elhunyt tulajdonos, egy helyi vállalkozó gyilkolhatta meg.

(Fotó: RTL Híradó)

Till Mátyás, a fiú édesapja azt mondta a Híradónak, hogy az elmúlt évek alatt megpróbáltak félretenni, de az eltűntként kezelt gyermekük keresése elvitte mindazt, amit megspóroltak.

Amíg tudtunk dolgozni, és nem voltunk betegek, addig mindig úgy csináltunk, hogy minden pénzünket a Tamás keresésének szenteltünk, és meg próbáltunk gondoskodni, hogy idős korunkban, nyugdíjban legyen mihez hozzányúlni. De aztán történt ez a nagyon súlyos betegség

mondta Till Mátyás.

A Baja Városért és Egészségéért Közalapítvány gyűjtést kezdett a család megsegítéséért. Lehoczky Ágnes a szervezet elnöke elmondta, hogy az édesanya stroke-ot kapott, és kerekesszékbe kényszerült, ezért minden fillérre szükség van, különösen most, hogy temetést is finanszírozni kell – írja a 24.hu.

Exit mobile version