Megmondjuk a tutit: ez a Jóbarátok 10 legjobb része

R. V. | 2024. Szeptember 23.
Elhoztuk neked a megkerülhetetlen toplistát: összegyűjtöttük, melyik az a tíz epizódja a Jóbarátoknak, melyek örök kedvenceink maradnak!

Amikor egy sorozatból több mint 20 részes évadok készültek 10 szezonon át, akkor elkerülhetetlen, hogy legalábbis millió kedvence legyen belőle az embernek. A Jóbarátok ennek a kategóriának a legerősebb versenyzője – nem véletlenül lett a ’90-es évek egyik legikonikusabb sorozata. Ez szuper, ugyanakkor nagyon nehéz kiválasztani mondjuk a 10 legjobb részt.

A mikulás és a karácsonyi tatu (Fotó: Warner Bros.)

Mivel mi, itt az nlc-nél hatalmas rajongók vagyunk, úgy döntöttünk, elhozunk neked egy hiánypótló rangsort, mellyel bemutatjuk a Jóbarátok top 10 epizódját. A toplista rendkívüli szakértelemmel és tudományos igénnyel készült: összeszedtük a szerkesztőség kedvenc részeit, és ezeket pontozással rendeztük sorrendbe. Mint kiderült, nálunk az ötödik évad talált be a legjobban, és hiszed vagy sem, de valahogy a Rosshoz kötődő epizódokon szórakozunk leginkább. Vigyázat: szigorúan szubjektív toplista következik, ha pedig kedvet kaptál az epizódokhoz, a Maxon akár azonnal megnézheted őket.

Szerintünk ez a Jóbarátok 10 legjobb része

újévi fogadalmak nlc

Tizedik helyen végzett az 5. évad 11., Újévi fogadalmak című része, melyben mindenki megszegi ugyan az újévi fogadalmát, de Rossnál jobban gyakorlatilag senki. Ezen pedig nem lehet nem nevetni. (Fotó: Profimedia)

a labda nlc

Ha van valami, ami egy 20 percre biztosan meditatív állapotba repít, és igazi kikapcsolódást okoz, az az 5. évad 21. epizódja, A labda. Ezért került ez a kilencedik helyre. (Fotó: Warner Bros. Discovery)

ross szendvicse nlc

Két dolgot tanultunk meg az 5. évad 9. részéből, ami a listánkon a nyolcadik. Egy: soha ne edd meg Ross szendvicsét, és kettő: nem létezik ennél gusztább szendvics! (Fotó: Warner Bros. Discovery)

az áramszünet nlc

Az áramszünet című epizód külön kis kalandokra küldi a jóbarátainkat. Ezek közül szerintünk Chandler vergődése a bankautomatánál felülmúlhatatlan. Az 1. évad 7. epizódja a toplistán is a hetedik. (Fotó: Warner Bros. Discovery)

phoebe gyűlöli a telefonos pénzgyűjtő műsorokat nlc

A Jóbarátok nagyon jól lavíroz a komolyabb és totálisan röhejes cselekményszálak között. Így míg Joey a tévében parádézott, addig Ross ultimátumot kapott feleségétől, Emilytől: vagy soha többé nem látja Rachelt, vagy elválnak. A Phoebe gyűlöli a telefonos pénzgyűjtő műsorokat címet viselő rész a hatodik. (Fotó: Warner Bros. Discovery))

a legrosszabb hálaadás nlc

Nincs is romantikusabb szerelmi vallomás annál, mint amikor a fejére csirkét húzó Monicának először kimondja Chandler, hogy szereti. A Legrosszabb hálaadás, azaz az 5. évad 8. epizódja nem maradhatott ki a toplistából! Az ötödik helyen végzett. (Fotó: Warner Bros. Discovery)

ross és rachel...tudjátok nlc

Egy kifejezetten romantikus epizód a következő, mely éppen hogy lemaradt a dobogóról. A 2. évad 15. epizódjában (Ross és Rachel...tudjátok) a címszereplő páros szerelme beteljesül, míg Monica és Richard románca szárba szökken. (Fotó: Warner Bros. Discovery)

ross lebarnul nlc

Úgy néz ki, az nlc csapatánál a Ross-féle szerencsétlenkedésekben abszolút a barnulós baleset viszi a prímet! A 10. évad 3. része, mely lényegre törően a Ross lebarnul nevet viseli, a harmadik lett a toplistánkon. (Fotó: Warner Bros. Discovery)

a pletyka nlc

A Jóbarátok híres a pazarabbnál pazarabb cameóiról, de egyik sztár vendégszereplését sem szeretjük annyira, mint Brad Pittét. Az Utálom Rachelt Klub társalapítóját alakító Pitt és Jennifer Aniston ekkoriban Hollywood álompárja voltak, ez pedig csak még fergetegesebbé teszi a 8. évad 9. epizódját. A pletyka lett tehát nálunk az ezüstérmes.(Fotó: Warner Bros. Discovery)

az embriók nlc

Az embirók egyértelműen ez esszenciális Jóbarátok-epizód, nem véletlenül került ez a rész a toplistánk élére. Szinte az egész csapat együtt van és egy saját magukról szóló izgalmas vetélkedőben versengenek Monica lakásáért. A 4. évad 12. része tehát az nlc kedvence! (Fotó: Warner Bros. Discovery)

Exit mobile version