Szemenként ette pálcikával a rizst: Guinness-rekordot döntött vele

CS.Á. | 2024. Október 27.
60 másodperc alatt dőlt el, teljesíti-e sikerrel a kihívást.

Egyetlen perc alatt rekordmennyiségű, 37 darab rizst evett meg evőpálcikával az a bangladesi nő, aki ezzel a művelettel meg is döntötte a Guinness-rekordot. A 24 éves Sumaiya Khan állítólag évek óta pálcikával eszi minden ételét, erre pedig akkor kapott rá, amikor a ramen rajongója lett.

A rekordállításra egy munkatársa buzdította, látva a nő képességeit, és mi tagadás, nagyon is meggyőző lett az eredmény, hiszen korábban „mindössze” 27 szemet sikerült elfogyasztania ugyanennyi idő alatt ez előző rekordernek

@guinnessworldrecords

Most rice grains eaten in one minute using chopsticks 🥢⏱️ 37 by Sumaiya Khan 🇧🇩

♬ original sound - Guinness World Records

A nő elmondta, hogy csodálatos érzés rekorddöntőnek lenni, és nagyon büszke magára, amiért megpróbálta. Megtiszteltetésnek érzi, hogy részese lehetett a megmérettetésnek, melyet nagyszerű volt teljesíteni. 

A rekordok között nem csupán ez az, ami különlegesnek számít, és nehéz is érteni, hogyan jött egyáltalán létre maga a kategória. Nem is olyan régen például egy férfi azzal aratott diadalt, hogy 8 óra leforgása alatt 54 szintes kártyavárat épített, egy nyugdíjas pedig a kocsmázás világrekordját döntötte meg.

via

 

Exit mobile version