A tükör hazudik?

nlc | 2007. Október 22.
Hunyja be a szemét, és képzelje el, hogy tíz évet visszautazhat az idõben. Élne a lehetõséggel? Ha igen, mihez kezdene vele? Talán megtenné, amit nem mert, talán merészebben élne, talán többet sétálna, talán többet szórakozna, talán többet olvasna.





Vagy talán nem változtatna semmin, mert minden úgy jó, ahogy alakult. Megfordult már valaha a fejében, hogyan használná ki a váratlanul jött fiatalságot, energiákat? Amennyiben még nem, talán épp most jött el az idő arra, hogy végiggondolja mindezt. Ha pedig ezután a szemét kinyitva tíz évvel ezelőtti arca köszön vissza Önre a tükörből, ne aggódjon, szó sincs szemfényvesztésről: a RoC termékeivel mindez maga a valóság.

Az 1957-ben, kerek 50 évvel ezelőtt Franciaországban, egy párizsi patikában megalkotott RoC márka bizonyítottan hatásos ránctalanító készítményeit hosszú évek óta ajánlják a világ gyógyszerészei és bőrgyógyászai mindazoknak a nőknek, aki szeretnék megőrizni vagy visszanyerni bőrük feszességét. Ezen termékek egyik zászlóshajója a RETIN-OX™ termékcsalád, melynek segítségével az Ön arcbőre is 10 évet fiatalodhat.





A megújult külsejű, új illattal és új csomagolással kapható RETIN-OX™ termékcsalád minden tagja Retinolt (tisztított formájú A-vitamint) tartalmaz. Ennek a levegőre, hőre, fényre érzékeny hatóanyagnak már a tubusba zárása is nagy feladat, amely elsőként a RoC-nak sikerült: ez a márka volt az első, amely a Retinolt kozmetikai célokra alkalmazta, s a mai napig 17 Retinollal kapcsolatos szabadalom birtokosa. Ám még nagyobb fegyvertény az, amit a nők bőréért tesz: nemcsak a kisebb mimikai ráncokat, de még a mély ráncokat is csökkenti. Mindezt pedig a bőr saját kollagén-termelésének serkentésével éri el, így a ráncok nemcsak a felszínen simulnak ki, hanem a bőr mélyéről töltődnek fel. A Retinol hatékonyságát független klinikai vizsgálat is igazolja: a Michigani Egyetem bőrgyógyászati központjának nemrég publikált kutatási eredménye is alátámasztja, hogy a Retinol valóban csökkenti a ráncokat.

A RoC folyamatos fejlesztései eredményeképpen nemrégiben több újdonsággal is bővült a termékcsalád. A RETIN-OX+™ hatóanyaga a továbbfejlesztett Retinol AR (Auto-Repair) Complex™ láthatóan kisimítja a bőrt, belülről tölti fel a ráncokat, segítségével az arc visszanyeri természetesen fiatalos kinézetét. A krém nappali változata mindemellett fényvédőt is tartalmaz, amely megóvja a bőrt az UVA és az UVB sugarak káros hatásától is, a száraz bőr igényeinek megfelelően kifejlesztett változat pedig még intenzívebben hidratál.
A termékcsalád legújabb tagja pedig a RETIN-OX™+ Serum Max intenzív ránctalanító szérum, amely – amellett, hogy a ráncok mélyén hat -, búzapolimer tartalmának köszönhetően azonnali bőrfeszesítő hatású, Finisoft nevű összetevője révén pedig használata után a bőr puha és bársonyos lesz. Mindezek mellett a gazdaságos és higiénikus használatot lehetővé tevő pumpás kiszerelése okán is érdemes közelebbről megismerkedni a termékkel.







Amikor megpróbáljuk kitalálni valakinek az életkorát, tudat alatt az egyik első szempont, amit értékelünk, az arcszín egyenletessége. Ezért használ sok nő az arckrém mellett alapozót is. A RoC legújabb innovációja a RETIN-OX™ ILLUMINATEUR névre hallgató extrakönnyű ránctalanító alapozó, amely amellett, hogy Retinol, ásványi anyag és bőrfeszesítő összetétele révén láthatóan kisimítja a bőrt, a mikropigmenteknek köszönhetően pedig egyenletes és ragyogó arcszínt biztosít.

Ne feledje: nem kell visszaforgatnia az idő kerekét ahhoz, hogy a tükörben tíz évvel ezelőtti önmagát lássa viszont!


A RoC termékek kizárólag gyógyszertárakban kaphatóak, melyek listáját megtalálja a www.rocpatikak.hu  címen.







RoC. A megtartott ígéret.






Exit mobile version