Variációk rózsaszínre

Lőrincz Andrea | 2008. Április 08.
Igazán üde lehet az arcod, ha a trendi rózsaszínt ügyesen használod. Pasztell vagy élénk? Válassz szabadon! Tippeket adunk, hogyan, és arra is, mivel érheted el a kívánt hatást!

Rózsaszín – így vagy úgy

Hogyan?

Mire lesz szükséged?

  1. Könnyed alapozóra.
  2. Finom púderes vagy krémes pirosítóra.
  3. Szájfényre vagy rúzsra, aszerint, hogy melyiket szereted, illetve hogy mennyire intenzív színekre vágysz.
  4. Szemhéjfestékre legalább két árnyalatban. Kedved (és pénztárcád) szerint válassz palettát vagy egyrészes kiszereléseket.
  5. Egy szempillaspirálra. Hosszítóra, göndörítőre vagy sűrítőre.
    Max Factor Masterpiece Beyond Length kétoldalú szempillaspirál. – Először a feketét használd, aztán a színessel húzd át!

Ne hagyd ki, ha úgyis vásárolni indulsz!

Ha úgy döntöttél, hogy ráfér egy kis frissítés a neszesszeredre (ne használj régi, romlott festékeket), akkor használd ki a tavaszi akciókat!

A Lancôme most meglep egy ajándék szettel egy édes táskában (a minirúzs, -spirál és -illat mellett te választhatsz a bőrtípusodnak megfelelő miniterméket), ha bizonyos összeg felett vásárolsz.

 

Az Estée Lauder a szokásos tavaszi meglepije keretében az idén áprilisban is gyönyörű neszesszert – összeghatártól függően kisebbet vagy nagyobbat – ad minden szépséggel megpakolva a vásárlóinak.

 

Ha úgy döntesz, hogy az érzékeny bőrödre a Maybelline új alapozóját, az Affinitone-t választod, akkor most tedd meg, mert nyereményakciójukkal még nyerhetsz is.

 

Ajánló:
Smink.lap.hu »
Szépségápolás.lap.hu »
Kozmetika.lap.hu »

Exit mobile version