Szépségtippek októberre

Lőrincz Andrea | 2008. Október 01.
Új kozmetikumokról, hasznos sminkötletekről, fontos bőrápolási teendőkről és érdekes programokról számolunk be.

Nem csak bikniben fontos az alakod!

Bár az a jellemző, hogy májusban rohangálunk fejvesztve cellulitkezelésekre, ám sokunknak pont a nyári időszak végére jelennek meg a bosszantó párnácskák. Én legalábbis a szabadságom idején és a rengeteg kerti parti során tetemes súlygyarapodást szoktam elérni. Szeptemberben aztán szembesülök a mérleggel, és ilyenkor, októberben már pontosan tudom, hogy vagy most szabadulok meg a pluszkilóktól, vagy így várom a karácsonyt, és akkor biztosan tovább szaporítom őket. Ha te is megvetted már a tornabérletedet (és jársz is becsülettel), meg a kalóriákat is redukálod, akkor megérdemelsz egy kis segítséget. Egyre többet hallunk az ultrahangos alakformálásról, ami tökéletes kiegészítésnek tűnik. Az orvosi felügyelet mellett végzett, magas intenzitású fókuszált ultrahangkezelés során a makacs zsírpárnákat veszik kezelésbe. (Én is kipróbálom, és ígérem, beszámolok róla hamarosan.)

 

 

Próbáld ki, hogy melyik smink áll neked a legjobban!

Naná, hogy kíváncsi vagy, milyen lennél az új sminktrendek szerint kifestve! Nosza, itt a lehetőség, hogy kipróbáld. A dm üzletekben október 22-ig a hétvégeken ingyenes sminkelést és tanácsadást tartanak az Astor, a L’Oréal Paris, a Maybelline, a Max Factor és a s-he sminkmesterei. A pontos részleteket – hány órakor, hol, melyik márka – az üzletekben kitett plakátokon és a drogérialánc honlapján találod meg.

 

 

Szereted az ajándékokat?

Persze. Ki ne szeretné? Október 6-án kezdődik az Estée Lauder ajándékakció! Ha vásárolsz az üzleteik valamelyikében, akkor attól függően, hogy mennyit költöttél, ajándékot kapsz: egy kisebb vagy egy nagyobb neszesszert, telepakolva sminkcuccokkal, minibőrápolókkal és illatokkal.

 

 

Ha kesztyűre még nincs is szükséged, a kézkrémről ne feledkezz el!

A kezedet egész évben krémezned kell, de talán az őszi hideg levegő és a csípős szél az, ami leginkább – látványosan – károsítja. A fényvédős kézkrémed helyett most inkább ápoló változatokat használj. Próbáld ki az új Atrixokat! Most a fémtégelyes és tubusos kamillás mellett aloe vera-s változatot is vehetsz, amely Soft névre hallgat, és még gyorsabban beszívódik, még jobban hidratál.

 

 

Ne csak szeresd, használd is a testápolókat!

Ne blicceld el a testápolók használatát. Eddig a feszesítőké és az önbarnítósoké volt a főszerep, de a fűtés beindulásával a bőröd fokozottan kiszárad.

Dianne Brill parfümös testkrém

 

Csend be az őszi erdő színeit a városba is!

Ha másként nem megy, akkor a ruháid színével és a sminkeddel. A mac őszi kollekciójával – Cult of Cherry – visszafogottan decens és elképesztően érzéki-szexi sminket is készíthetsz. Én beleszerettem ebbe a szájfény és körömlakk párosba…

 

 

Ismerd meg a legújabb hajápolót!

Szóval: eddig feltted a hajpakolást, vagy alaposan beledolgoztál a vitaminos kondícionálót a hajadba, aztán elkezdted a formázást. Mostantól ezt megteheted egy lépésben. A Remington új kerámialapos hajsimítójának a lapjai a felfűtés hatására avokádó olajas, E-vitaminos kondicionáló anyagot bocsátanak ki magukból.

S9950 vitaminos hajkisimító 15990 Ft
Exit mobile version