5 szépségtipp decemberre

Lőrincz Andrea | 2008. November 30.
Teremtsd meg a régi és az új közti összhangot a szépségápolásban is. Most a főszerep a táplálásé és a védelemé, akár krémről, akár sminkről van szó.

Haladj a korral!

Nem véletlen, hogy az ásványi anyagok egyre elterjedtebbek a kozmetikai iparban. Természetes eredetüknek és poríthatóságuknak köszönhetően nem allergizálnak, egyaránt remek krém és smink alapanyagok.

 

Tedd örömtelivé azt is, ami kötelező!

Tipp: Használd ki az olíva összes jó tulajdonságát!  Az olíva bogyóból nyert olaj kényeztet,  az olíva „víz” tele van antioxidánsokkal, míg az olíva fa levelének kivonata hosszan tartó hidratálást biztosít.

Télen nem bliccelheted el a tápláló testápolók használatát. Ne csak a hatóanyagokra figyelj, amikor testápolót választasz magadnak, hanem a „körítésre” is! Az a helyzet, hogy minél szebb a csomagolása, minél finomabb az illata és minél selymesebb az állaga, annál szívesebben fogod használni nap, mint nap. A L’Occitane limitált kiadású olivás testkréme az olíva kivonatok mellett még shea vajat is tartalmaz és a felvitele után diszkréten csillogóvá teszi a bőrödet.

L’Occitane limitált kiadású olivás testkréme

 

Őrizd a hagyományokat!

Amellett, hogy kíváncsian kipróbálsz minden újdonságot, a jól bevált szépségápolókat se felejtsd el, vannak dolgok, amik úgy jók, ahogy vannak, és kész.

 

Labello Light Kiss – 839 Ft
Exit mobile version