Sminkelj velünk! 5. rész – Pirosító, púder, bronzosító

Lőrincz Andrea | 2009. Március 27.
Ötrészes sorozatunkkal segítünk neked, hogy akár a profikat is meghazudtoló sminket tudj készíteni magadnak. Nem pusztán a titkokat áruljuk el, hanem a legújabb trendről is képet kapsz.

Mint i-re a pont

Készítsd el a saját sminked!
A szépség ezerarcú, próbáld ki az összeset! Töltsd fel a fotódat, készíts egy csodálatos sminket, válassz hozzá frizurát! Próbálgass kedvedre kockázatok nélkül! NLCafe/Szépség »

A sminkelés utolsó lépései, a pirosító használata és a púderezés felteszi a koronát a művünkre. Pár pillanat az egész, mégis üdeséget kölcsönöz az arcunknak.
Ennél is gyorsabb, ha bronzosítót használsz, mert ezzel még akkor is korrigálni tudod a vonásaidat, ha csak „szaladós” sminket viselsz, alapozás és szemhéjfestés nélkül.

 

Az árnyékolás nagymestere lehetsz, ha betartasz pár szabályt:

Bronzosítótrükk, amelyet egy nemzetközi hírű profi sminkestől tanultam:

A trendi, kicsit beesett arc titka
A barnás-bronzos pirosítót az arccsontod legkiemelkedőbb területe alól indítva a szájzugod irányába simítsd el, míg az arccsontra és a pofid „almácskájára” világosabb árnyalat vagy sima kiemelő, azaz highlighter vagy pici gyöngyházas púder kerüljön, amely cseppnyi fényt ad.

A bronzosítóba mártott, majd lerázott ecsettel hármast, illetve az arcom másik felén írott nagy e betűt formázva viszem fel a festéket. A homlok közepétől indítom a mozdulatot, az arccsontom a képzeletbeli írásjel, illetve számjegy közepe, és az államon fejezem be a rajzolást. Biztos mozdulat, amelyet nagyon könnyű kivitelezni, és csodás a végeredmény.

Exit mobile version