6 lenyűgöző ajándék illatok, krémek és sminkek mellé

Lőrincz Andrea | 2009. Április 03.
Nem kell sokáig hezitálnod, használd ki, hogy áprilisban sok márka lep meg divatos táskával, ha illatszert vagy kozmetikumokat vásárolsz!

Roberto Cavalli

Minden Roberto Cavalli-illatban ott rejtőzik a fiatalos lendület, ezért ha ezekért az illatokért lelkesedsz, akkor biztosan tetszeni fog az a farmer hátitáska, amelyet most ajándékba kapsz melléjük, bármelyik illatot vásárolod is meg.

Ferré

A Ferré maga a nőiesség és a kifinomultság. Nemcsak a legújabb Rose Princesse-illat, hanem bármelyik Ferré parfüm vásárlása esetén tiéd lehet a nyári kiruccanásaidhoz ideális Ferré táskák egyike.

 

Dsquared2

Ha számodra fontos a modern környezettudatos életmód, ha egyszerre otthon érzed magad a nagyvárosban és a természetben is, akkor biztosan lelkesedsz a márka She Wood-illatáért is. A parfümhöz ajándékba járó farmertáska állandóan veled lehet: az irataidat pont úgy belepakolhatod, mint a piacon vásárolt primőröket.

 

Ed Hardy

Bevállalós vagy? Szereted az embereket meghökkenteni? A 100 milliliteres Ed Hardy-illat mellé ajándékba kapott táska biztosan felhívja magára – és persze rád is – a figyelmet. Egyszerre fiatalos, pimasz és imádni valóan nőies. (Ezt az illatot csak a Douglas parfümériák forgalmazzák!)

 

Biotherm

Ha az illatok mellett a tudatos, természetre épülő, mégis rendkívül modern bőrápolás is fontos számodra, akkor biztosan örülsz a Biotherm ajándékakciójának, melynek keretében a vásárlásodat gyönyörű táskával, neszesszerrel és termékmintákkal hálálják meg. 7900 forintot meghaladó vásárlás esetén neszesszert és a bőrtípusodnak megfelelő mintákat kapsz, ha ennél is többért vásárolsz
(11 900 forint), akkor a táskát is megkapod.

 

Estée Lauder

Április 6-tól a Douglasban három darabból álló neszesszerkollekciót kapsz Estée Lauder krémekkel és -sminktermékekkel „megpakolva”, ha legalább 10 900 forint értékben vásárolsz bármilyen Estée Lauder-terméket. Ha gondolod, a neszesszerekből egyet még a barátnődnek is adhatsz! Ha egy gyönyörű világos válltáskára vágysz inkább, akkor használd ki, hogy az Estée Lauder-üzletekben tavasszal ezzel lepnek meg!

 

Exit mobile version