A rúzsod formája elárulja, milyen vagy

nlc | 2011. Május 30.
Vedd elő a leggyakrabban használt rúzsodat, nyisd ki és nézd meg, milyen a formája! A kopás árulkodik a személyiségedről.

Egyenletesen domború

Lágyan és óvatosan rúzsozol, nem nyomod rá túlzottan. Finom lelkű és kedves vagy, kerülöd a szélsőségeket. Csak éppenséggel olykor-olykor elfelejtesz élni.

Homorú

Mintha csak leharaptad volna a tetejét. Ha így kopik a rúzsod, akkor már-már könyörtelenül kened fel, viszont rendszerint csak az alsó ajkadra. A felső ajkad festegetésével nem bíbelődsz, beéred annyival, hogy az alsóhoz dörzsölöd. Határozott vagy, de nem figyelsz eléggé az apró részletekre.

Ferde

Akár az új. Ritkán rúzsozol, akkor is ott koptatod, ahol eleve „adja magát”. Szereted a bejáratott dolgokat, kiváló alkalmazkodóképességgel rendelkezel, a járt utat a járatlanért nem hagyod el. Mindez az ambícióid rovására mehet, de még ezt sem feltétlenül bánod.

Hegyes

Ez a karakteres forma erős és a végletekig maximalista személyiségről árulkodik. Nem éred be akárkivel vagy akármivel. Az életed minden területén egyforma intenzitással igyekszel jelen lenni és teljesíteni. Talán túl szigorú is vagy magaddal.

Hajlott

Zárt szájjal rúzsozol, mintha még a festék ellen is védekezni akarnál. Aggódó, zárkózott típus vagy, aki bizony gyakran határozatlan, döntésképtelen. Nehezen engeded be, de még nehezebben engeded el a dolgokat.

Érdekelnek a divatvilág legfrissebb hírei? Kattints!
Exit mobile version