Tíz évvel megfiatalítja a bőrt a csodaméz

nlc | 2011. Szeptember 16.
A chilei esőerdőkből származó mézből készült arcpakolás az új fiatalító csodaszer. Ráadásul nem is drága.
10 évet fiatalít a csodamézes pakolás

A ragadós pakolás napi kétszer húsz perces alkalmazás mellett állítólag kétszer olyan hatékony, mint egy normál hidratálókrém. Látványosan csökkenti a ráncokat és megakadályozza a bőr hámlását is. Rendszeres használat mellett állítólag akár 10 évvel is fiatalabbnak látszódhat a bőrünk.

A „csodaméz” az élelmiszerboltokban kapható hagyományos mézektől abban tér el, hogy rengeteg nyers összetevőt tartalmaz, többek között vitaminokat és ásványi anyagokat. Természetesen savas, antioxidánsokban gazdag és egy kis mennyiségben hidrogén-peroxid is található benne, ami bizonyítottan felveszi a harcot azokkal a baktériumokkal, melyek leggyakrabban elfertőzik a sebeket. A chilei törzsek egyébként már évezredek óta használják bőrbetegségek kezelésére és sebgyógyításra, de a kozmetikai ipar csak most fedezte fel magának.

A méz egyébként ehető is, mégis elsősorban a szépülni vágyók vásárolják. Amerikában április óta kapható, eladási adatai azóta 400 százalékkal emelkedtek. Európában elsőként Nagy-Britanniában dobták piacra néhány nappal ezelőtt. Egy üveg ára mindössze 8,47 font, azaz nagyjából 2800 forint. 

Az estleges hazai forgalmazásról egyelőre nincs hír.

Exit mobile version