Kancsal címlaplány a Vogue-ban

nlc | 2012. Február 07.
Új szelek járnak a Vogue-nál? Befellegezett a tökéletes címlaplányoknak? Szép lenne, de valószínűleg ettől az egy címlaptól még nem változik meg a világ. Az áprilisi lapszám elején valószínűleg ismét egy 20 kilós, beesett arcú lány fog feszíteni.

Addig viszont örömmel tudatjuk, hogy a brit Vogue márciusi címlaplánya Lana Del Rey énekesnő, akinek pont az apró szépséghibájában van a bája. Csakúgy, mint Lucy Liunak vagy éppen Oroszlán Szonjának, akik szintén a kancsal szexbombák táborát erősítik.

Nézd meg a többi kancsal szépséget!

A Vouge egyébként, legnagyobb örömünkre egyre gyakrabban próbálkozik formabontó címlapokkal, nemrégiben a duci szépség, Adele nézett vissza ránk. Sőt az olasz kiadásban már teljes alakos úgynevezett „plus size” modelleket is láthattunk, ami azért is szép eredmény, mert az olaszok eddig görcsösen ragaszkodtak a kifutókon a 34-es méretű modellekhez. Az igazi áttörést persze az jelentené, ha a divat nagyasszonya, az amerikai Vogue főszerkesztője, Anna Wintour is bevállalna egy merészebb címlapot, akinek az eddigi talán legnagyobb húzása az volt, hogy címlapra rakatta Karl Lagerfeldet.

Exit mobile version