Az arcuk nem öregszik, a térdük igen

nlc | 2012. Június 18.
Az arcukon a szépészeti beavatkozásoknak köszönhetően ugyan nem látszik a koruk, ám ha a térdükre pillantunk, rögtön kiderül, hogy a világhírű nők szavatossága is véges.

Bár már a térd is plasztikázható, a hírességek erre láthatólag kevésbé adnak, mint más testrészeik fiatalon tartására. Elég egy, a kelleténél rövidebb szoknya és máris elővillannak a megviselt térdkalácsok…

 

 

Kate Moss lábfeje igencsak hervasztó állapotban van, de a térde sem sokkal csinosabb. Vajon nem túl sok ennyi szépséghiba egy szupermodellnek? 

 

Ha pedig már szupermodell, nos, Cindy Crawford gyanúsan jól tartja magát ahhoz képest, hogy 46 éves – legalábbis ami az arcát és az alakját illeti. A térdein viszont igencsak meglátszik a kora. Bár nyilván még így is sokan szívesen néznének ki úgy, mint ő. 

 

Demi Moore állítólag már plasztikáztatta a térdeit, igaz, a kép tanúsága szerint túl sok értelme nem volt… 

 

Catherine Zeta-Jones megfelelő távolságból úgy néz ki, mint önmaga viaszbábuja Madame Tussaud panoptikumában. Azonban ha a térdére közelítünk, már kiábrándítóan valóságos a látvány. 

 

Szexszimbólumstátusz ide vagy oda, 54 évesen bizony már Sharon Stone térdei sem olyanok, mint akkoriban, amikor az Elemi ösztönben terpesztett Michael Douglasnek.

Exit mobile version