Újra trendi a csicsás köröm

nlc | 2012. Július 18.
Ami eddig giccses volt, az most megint menő. Azért inkább csak óvatosan!

Bár ezt itthon viszonylag kevéssé érzékeltük, hiszen nálunk nők tömegei rendületlenül hordták a giccsesebbnél giccsesebb műkörmöket, ettől még tény, hogy az agyondíszített köröm az elmúlt években nem volt kimondottan divatos. Újabban azonban ez – sajnos vagy sem – változóban van.

 

 

Újra menő a strasszokkal, gyöngyökkel, virágokkal felturbózott köröm. Persze az ilyen zsúfolt díszítés inkább csak műkörmökön mutat. Leginkább tehát azoknak lehet barátja, akik jól viselik az ujjaik végén az idegen testeket

 

Természetes körmökön is vállalható viszont a kaviármanikűr, vagyis, amikor a körmöket apró egyszínű, vagy akár vegyes, színes gyöngyökkel dekorálják. 

 

Szintén kimeríti a giccskategóriát a kígyóbőrmanikűr, mely készülhet eredeti, levedlett kígyóbőrrel és kígyóbőrt imitáló körömmatricával is. Gusztus kérdése, hogy akarjuk-e viselni.

 

 

A nyári szettekhez nem igazán passzol, de az őszi–téli szezonban bejöhet a bársony manikűr is – például a szezon egyik trendszínében, a lilában –, ami a giccs egy kifinomultabb formájaként fogható fel. 

Exit mobile version