Új trend: mélyfagyasztás ráncok ellen

nlc | 2013. Március 15.
Folyékony nitrogénnel fagyasztatják az arcukat botox helyett a brit nők. Elég meredek!

A botox lassan már ósdi eljárás lesz, ha szépülni akarunk. Japánban például fűrészporban fürdenek a nők, San Franciscóban pedig szétpofoztatják magukat, hogy ne legyenek ráncosak.

Mindig van legújabb őrület: most a Frotox, vagyis a mélyfagyasztás a menő. Valahogy úgy néz ki, hogy egy folyékony nitrogénnel töltött eszközt tolnak az arcizmaid közelébe, és ahogy a botox, megbénítja azokat. Így eltűnnek a ráncok 20 perc alatt, átszámítva nagyjából 150 ezer forintért.

 

„Valójában ideiglenesen hibernálja a megfelelő arcizmokat, ellazítja azokat, így megszűnnek a ráncok” – magyarázza egy kaliforniai laboratórium vezetője, Yannis Alexandrides. Nekünk ez a hibernálás azért meredeken hangzik, még akkor is, ha a szakértők azzal érvelnek a Frotox mellett, hogy egy ilyen kezelés során valójában nem kerül idegen anyag a testedbe, mint a botoxnál.

Az nem derült ki, hogy milyen érzés is az, amikor brutálisan lefagyasztják az arcod. Valahogy úgy képzeljük, hogy olyan lehet, mint Szibériában biciklizni álarc nélkül.

Exit mobile version