Tavaszi és nyári körömtrendek

cafeblog/norasdiaries | 2015. Április 28.
Nézzük, milyen körömtrendek hódítanak 2015-ben!

Neonszínek

Tavasszal mindig minden lánynál előkerülnek a rikító neonszínek. Ezen nem is kell meglepődni, hiszen a napsütésben nagyon jól mutat a vibráló köröm, főleg nyáron, amikor kellően barnák is vagyunk hozzá. Arra azért vigyázzunk, hogy ne vigyük túlzásba a színeket, könnyen átcsúszhatunk a menő kategóriából a közönségesbe. Variáljuk semlegesebb színekkel, használjuk rövid körmökön!

Franciaköröm

Az örök klasszikus. Tavasszal és nyáron is nagyon jól mutat, hiszen biztosan menni fog az egyre színesebb öltözékünkhöz, valamint minden eseményre megállja a helyét, legyen szó esküvőről, egy nyári buliról. Számtalan módon variálhatjuk, de mégis alaptrend, és biztosan nem fog gondot okozni, hogy a körmöd színe megy-e a bikinidéhez.

Pasztell- vagy fagyiszínek

A tavalyi évben már megjelentek a slágerszínek között, de idén robbantak be igazán a kedvelt tavaszi–nyári lakkok közé. Gyönyörű színekkel találkozhattunk ezen a vonalon, mégis visszafogottak. A legjobban mattan mutatnak.

Mi még a trendi? Folytatás a Nora’s Diaries blogon!

Ha van egy jó blogod…
…és te is szeretnél pénzt keresni blogolással, és szeretnéd, hogy posztjaid megjelenjenek a Nők Lapja Café oldalán, jelentkezz most a CafeblogVIP programba, amelyben havi 1 000 000 forintot osztunk szét.
Részletek és jelentkezés itt: cafeblog.hu/vip

 

Exit mobile version