5 nagyon divatos frizura hosszú hajból

nlc | 2015. November 07.
A hosszú és félhosszú hajak aktuális divatját csupa olyan frizura uralja, amelyeket egyáltalán nem nehéz sem elkészíteni, sem pedig viselni. Mutatjuk a legtrendibbeket.

Választék a fejtetőn

5 divatos frizura hosszú hajból

Gyerekkorunk egyik alapfrizurája volt a fejtetőn, középen, szabályosan elválasztott haj.  A frizura most nagy reneszánszát éli a kifutókon,a sztárvilágban és az utcai divatban egyaránt. Egyenes és hullámos, hosszú és félhosszú hajból is elkészíthető. 

Drasztikus oldalválaszték

Ha maradnál inkább az oldalválasztéknál, és trendi is szeretnél lenni, akkor ne épp hogy csak oldalt válaszd el a hajad, hanem a fejtető és a füleid közötti táv felénél-kétharmadánál. Vagyis legyen az a választék rendesen oldalt!

Copf alul

A copf örök divat, szezonról szezonra viszont változik, hogy épp hova és milyen formában a legdivatosabb megkötni. Nos, a 2015-ös őszi-téli szezonban a hátul, alul megkötött copf a legtrendibb copfos frizura, szorosabb és lazább változatban egyaránt. Nemcsak hosszú, de félhosszú hajból is.

Csomózott konty

Ha legközelebb előfordul, hogy hajgumi hiányában úgy fogod össze a hajad, hogy saját magára rácsomózod, akkor tudd, hogy épp az idei szezon egyik legdivatosabb frizuráját készítetted el. 

Bőr hajba valók

Bőrből vagy műbőrből készült hajba valókkal idén ősszel és télen szinte minden frizura divatossá tehető, vagy ha már alapból is divatos, akkor ez a hatás tovább fokozható.

Exit mobile version