A 16 legtrendibb sztárfrizura – képek

nlc | 2015. November 09.
Szokatlan hajszínek, fonatok és férfikontyok a celebek fején. Ezekre a sztárfrizurákra kattantak rá a legtöbben 2013 és 2015 között. A szó szoros értelmében véve.

Tanulmányt készített a Google a legaktuálisabb szépségápolási és frizuratrendekről, a keresőmotorba 2013 januárja és 2015 augusztusa között beírt leggyakoribb, témába vágó kifejezések alapján. A sztárfrizurák közül ezek voltak a legfelkapottabbak.

Ősz hajak

Rihanna ősz haja

Az énekesnő 2013 nyarán viselte ezt a frizurát. Egészen pontosan: A Világ Legeslegkeresetteb Ősz Sztárfrizuráját.

Kylie Jenner ősz haja

Kylie Jenner hasonló frizurát csináltatott, mint Rihanna, ez pedig a második helyre volt elég a festett ősz celebhajak között.

Nicole Richie ősz haja

Bár Nicole Richie jóval drasztikusabb fehér hajat vállalt be, mint Rihanna vagy Kylie Jenner, mégis “csak” a harmadik lett ebben a kategóriában.

Lila hajak

Katy Perry lila haja

Katy Perry már mindenféle elképzelhető hajszínt bevállalt, ám egyik sem lett annyira sikeres, mint az idei Grammy-díjátadón viselt lila haja. 

Lauren Konrad lila haja

Lauren Konrad a blogjában tette közzé azt a fotót, melyen lila hajat visel, utóbb aztán bevallotta, hogy csupán áprilisi tréfáról volt szó, és valójában nem is festette lilára a haját.

Nicole Richie lila haja

Nicole Richie a lila sztárfrizurák kategóriájában is  a legkeresettebbek közé került, egészen pontosan itt is a harmadik legkeresettebb lett.

Átfésült hajak

Átfésült hajat rengeteg férfisztár hord mostanában alkalmanként vagy akár rendszeresen. Akiket azonban a Google-keresések alapján leginkább azonosítanak ezzel a frizurával, azok: Cristiano Ronaldo, Justin Timberlake és David Beckham.

Fonatok

Beyoncé fonatai

Beyoncé derékig érő fonatai 2013 nyarán robbantották fel a netet.

Keri Hilson fonatai

A Beyoncénál jóval kevésbé ismert énekesnő, Keri Hilson hasonló frizurája aztán meglepő módon majdnem ennyire felkapott lett, és maradt is.

Janet Jackson fonatai

Janet Jackson már vagy húsz éve hord fonatokat. Akkoriban viszont még nem volt Google.

Ciara “istennő” fonatai

“Istennő” fonat kategóriában nem nagyon tudta senki sem megközelíteni Ciara frizuráját.

Férfikontyok

Jared Leto férfikontya

Jared Leto volt az a híresség, aki a férfikontyot úgy istenigazából divatba hozta, ma már azonban mégsem elsősorban vele azonosítják…

Harry Styles férfikontya

… hanem Harry Stylesszal.

Leonardo DiCaprio férfikontyára pedig már közel annyian keresnek, mint Jared Letóéra.

Exit mobile version