5 szuper illatújdonság

nlc | 2015. November 15.
Ha új illatra vágysz, épp lecserélni készülsz a régi parfümödet, vagy már az ünnepekre nézelődsz: íme, öt szuper illatújdonság!

Sisley Soir d’Orient

5 finom illatújdonság

Bár a Soir d’Orient is tartalmazza a Sisley illatok védjegyének számító frissességéget olasz citrommal és zöld iráni galbánummal, az illat orientális szívjegyeket kapott, mint a fekete bors, török rózsa és egyiptomi muskátli, alapjegyei pedig a szantálfa, a tömjén és pacsuli. Pezsgő, meleg, sötét és csábító, nagyon tartós.

 

Paco Rabanne Olympéa

Paco Rabanne a múltat és a modern gondolkodást ötvözi egy egyedi és rendkívüli illatban, melynek senki nem tud ellenállni. A friss, keleties illat az érzéki sós vaníliaakkorddal indul, mely szexi és isteni. A kirobbanóan friss zöld mandarin feltárja a virágos-vizes jegyeket, és a kristálytiszta vízi jázmin illatát. Végül a gyönyörű befejezést a krémes kasmírfa adja, melyet megkoronáz az ámbra illata, így alkotva meg egy eredeti illatot.

 

Shiseido Ever Bloom

Az Ever Bloom egy összetett illatkreáció, mely eleganciát sugároz, finom nőies és erőteljes egyszerre. Egyfelől az “aura akkord” körbeöleli a testet az ibolyával, a lótusszal és a rózsakivonattal, mely vibráló, friss kisugárzást ad. Másfelől az értékes narancsvirág, a gardénia, a pézsma és a hinoki fa vonzó és érzéki, egyszerre visszafogott és energikus megjelenést kölcsönöz. 

 

Christian Lacroix Bijou For Her

Az AVON legújabb parfümje, Christian Lacroix-tól. Az illat női változata orientális-gourmand illatjegyeiben az olasz mandarin és a pazar vanília találkozik a fűszeres csillagánizzsal, ellenállhatatlan és egyben ünnepi illatkombinációt alkotva. A férfi változat fás-fűszeres illatában a friss gyömbér aromáját és a kardamom kifinomult kontrasztját a kasmírfa akkordjai ölelik körül, és zárják elegáns üvegcsébe.

 

The Body Shop Havas szilva csillámos testpermet

Szuper választás azoknak, akik télen is inkább a könnyű, gyümölcsös-virágos illatokat részesítik előnyben. Az érett szilva, a málna, a magnólia és a bazsarózsa illatjegyeivel rendelkezik, Törökországból származó szilvakivonattal és Méltányos Közösségi Kereskedelemből származó aloe verával készül.

Exit mobile version