Te tetováltatnál magadra úgy, hogy nem tudod, milyen mintád lesz? Ők bevállalták! – képek

Babicz Anett | 2015. November 19.
Scott Campbell híres tetoválóművész, aki egy érdekes kezdeményezést alapított. A Whole Glory névre keresztelt eseményen bárkit ingyen kitetovált, de az alany nem tudta, hogy milyen minta kerül rá. Te bevállalnád?

Scott Campbell régi motoros a tetoválószakmában. A férfi olyan embereket varrt már ki, mint Marc Jacobs, és igazi várólistája van, annyian szeretnének az ő munkáit a bőrükön tudni.

Itt éppen Marc Jacobs tetkója készül

Scott feleségén, Lake Bellen egyetlen tetoválás sincs, ami elég fura, mert férje biztos szépeket mintázna rá, de mégsem teszi.

A tetoválómester legújabb projektje Whole Glory névre hallgat, és lényege az, hogy néhány szerencsés idegennek ingyen elkészít egy kartetoválást, de nem mindennapi módon. A delikvens nem látja Scottot munka közben, és viszont. Kettőjük között egy fal feszül, ahol csak a karnak van szabad hely, a végeredmény pedig meglepetés lesz.

Érdemes megnézni a tetováltak arcát, van aki nagyon örül és izgatott, hogy olyan mintát kap, amit nem beszéltek meg előtte, míg másokon kicsit a rettegés lesz úrrá.

Scott tetoválásai azonban senkinek sem okoznak csalódást a végén.

A projekt résztvevői büszkén pózolnak új tetoválásaikkal.

forrás: Buzzfeed

Még több tetoválásos cikk az NLCafén:

Exit mobile version