Rosszindulatú kommentek miatt kapott szívinfarktust a modell

nlc | 2016. Március 30.
A fiatal modell nem értette, hogy mivel érdemli ki vadidegen emberek gyűlölködő reakcióit. Volt, aki szerint akkor nézett ki a legjobban, amikor majdnem meghalt.

Egy 23 éves brit modell, Anna Sugar két évvel ezelőtt szívrohamot kapott. Állítása szerint azért, mert rengeteg rosszindulatú kommentet, illetve e-mailt kapott egy weboldalon keresztül, ahol modellként hirdette magát, és az ebből adódó stressz vezetett a szívrohamhoz.

A fiatal nő túlélte ugyan a szívrohamot, ám azt mondja, ezt követően csak megszaporodtak az ellene irányuló rosszindulatú megnyilvánulások. Olyan is akadt, aki azt írta neki, hogy jobban nézett ki, amikor majdnem meghalt.

Az orvosok tavaly augusztusban komoly szívbetegséget diagnosztizáltak nála, és azt mondták neki, hogy két hónapja lehet hátra. Nem lett igazuk, ugyanis azóta jobban van, és a betegségét is sikerül kordában tartani, ám a stressz csökkentésére rendszeresen szed gyógyszereket.

“Csak azt akartam tudni, hogy miért érdemlem meg ezt a gyűlöletet, de rájöttem, hogy mindenki megkapja, ok nélkül” – fogalmazott Anna, aki szerint a kommentelők csak egy képet látnak róla, és bele sem gondolnak, hogy a kép mögött egy valódi ember van.

Arra biztatja sorstársait, hogy jelentsék fel a rendőrségen a trollokat. És hogy bármit mondanak is rájuk, ne annak alapján ítéljék meg önmagukat.

Forrás: metro.co.uk

Exit mobile version