Így vágott vissza a kéretlen kritikákra a plus-size kismama

nlc | 2016. Április 22.
A plus size modell és kismama nem kér a tanácsokból és kritikákból – ő tudja, mi a legjobb saját maga és kisbabája számára, és köszöni szépen, jól van.
Tökéletes választ adott a kéretlen kritikákra a plus size kismama

 Tess Holiday plus size modell, 50-es méretet hord – és boldogabb nem is lehetne! A modell épp második gyermekével várandós, és a terhesség pillanatait szívesen megosztja az Instagramon is. A kéretlen kommentek természetesen záporként zúdulnak Tessre – aki higgadtan és frappánsan veri vissza mindegyiket.

 A kommentelők előszeretettel adnak tanácsokat Tessnek az életvezetésére vonatkozóan is. Van, aki durvábban (“Meg fogsz halni”), és van aki, burkoltabban (“Csodás nő, de aggaszt az egészsége! Rengeteg problémája lesz a jövőben!”).

 

A plus size kismama azonban nem hagyja magát: válaszában közölte, hogy az orvosa szerint ő is, és kisbabája is egészségesek. Viccesen hozzátette, hogy fia szerint a magzat egy pizzára hasonlít – képes még valaki pizzagyereket szülni?

Egy hosszabb bejegyzésben pedig komolyra fordítja a szót: arról ír, hogy a terhesség alatt is tökéletes testű celebekkel ellentétben, ő megmutatja, milyen a valóság. A lényeg nem az, hogy nézünk ki a terhesség alatt és után, hanem olyan egészséges legyen a gyermekünk. “Ha kéretlen tanácsokat kapsz, nyugodtan mondd, hogy menjenek a pi***ba. Nőként tudjuk mi a lgjobb nekünk és a gyerekünknek, és ez senki másra nem tartozik!”

Forrás: Buzzfeed

Exit mobile version