Még csak 15 hónapja jógázik, de máris 133 kilót fogyott

nlc | 2016. Április 30.
Egy negyvenéves férfi mindössze 15 hónap jógázás után 133 kilótól szabadult meg. Hihetetlen átalakulásáról videós blogot is készített.

Jared Mollenkopf a negyvenedik születésnapján pontosan 235 kilót nyomott. Ekkor döntött úgy, valamit tennie kell az egészsége és a fogyása érdekében. Beiratkozott hát egy jógaterembe.

Mindössze 15 hónapja jógázik, és máris 133 kilótól szabadult meg. Fogyásának történetét videóra vette, melyben elmeséli, egész életében a túlsúllyal küzdött. Aztán eljutott arra a pontra, hogy egészsége érdekében változtatnia kell addigi életmódján. Esténként kimerülten érkezett haza, óriási túlsúlya munkájában is akadályozta. És egy idő után az is nagyon zavarta, hogy a plus-size boltban csak a legnagyobb méretű nadrág ment fel rá.

Egy olyan jógaforma mellett döntött, amely a hagyományos jóga pozíciókat dinamikus mozgássorban kombinálja a fitneszből átvett mozdulatokkal. A rendszeres mozgás mellett Jared természetesen az étkezésére is odafigyel. Főként friss zöldségeket, gyümölcsöket, tartósítószer-mentes élelmiszereket fogyaszt. Kitartása, akaratereje példaértékű. Blogjában mindenkit arra biztat, bátran kövesse a példáját, változtasson az életmódján, és mielőbb kezdjen el jógázni.

A hihetetlen átalakulást nézd meg a videón is

További jóga témájú cikkek az NLCafén

Forrás: Mirror

Exit mobile version