Puhányból izomember lett alig pár hét alatt 

nlc | 2016. Július 14.
És még 100 000 dollárt is kapott mellé.

A San Diego-i Patrick Magno szociális munkásnak annyira elege lett az életéből és túlsúlyos alkatából, hogy radikális változtatásra szánta el magát: felmondott a munkahelyén, és benevezett a Bodybuilding.com által hirdetett versenyre. A végső lökést az adta meg, hogy a mindössze 29 éves férfit figyelmeztette az orvosa, a leletei alapján hamarosan több családtagjához hasonlóan cukorbeteg lesz, ha így folytatja.

“Adtak egy rakat edzéstervet, étrendet, rengeteg tanácsot, és felajánlottak összesen 250 000 dollárnyi díjat is” – mondta el a versenyről Patrick, aki eleinte meglehetősen szkeptikus volt, de mégis benevezett.

Az életvezetését mindenestül megváltoztatta. Teljesen más étrendre tért át, és nagyon intenzív edzésbe fogott. A szabad perceiben pedig az internetet bújta, hogy még többet megtudhasson a hatékony edzésmódszerekről, izomépítésről és fogyásról. “Korábban fogalmam sem volt róla, mi mindenre képes a testem. De most a kezembe adták a megfelelő eszközöket, hogy megmutathassa, mit tud” – mondta.

A rengeteg erőfeszítést és a kitartását siker koronázta: fantasztikus átalakulásáért 100 000 dollárral jutalmazta a Bodybuilding.com. De Patrick számára saját bevallása szerint az a legnagyobb nyeremény, hogy rájött, micsoda teljesítményre képes, és hogy végre jól érzi magát egy egészséges testben.

 

Forrás: dailymail.co.uk

Exit mobile version