Száraz a bőröd? Kenj rá tejfölt és tejszínt!

nlc | 2016. Augusztus 15.
Eddig csak szájon át fogyasztottuk, de állítólag a bőrrel is csodákat művel.
A crème fraîche-t a konyha után a szépségipar is felfedezte

A leginkább tejföl és tejszín keverékére hasonlító crème fraîche-t leginkább szószok, krémek és édességek készítéséhez használja – nem csak – a francia konyha. A tejtermékről ráadásul kiderült, hogy nemcsak finom, de szépít is.

A francia Nuxe luxuskozmetikai cég crème fraîche alapú kozmetikumokat dob piacra, és ez állítólag a bőrszárazságtól szenvedők problémáira jelent majd minden eddiginél hatékonyabb megoldást.

A krémek a crème fraîche mellett aloé verát és hialuronsavat is tartalmaznak, és ezek az összetevők a gyártó állítása szerint 24 órán át fenntartják a bőr optimális nedvességtartalmát, miközben az arcbőr rugalmas és matt marad.

 

Exit mobile version