Megérkezett a Krémmánia Beauty Box! (X)

nlc | 2016. November 14.
Megjelent az első, limitált kiadású Krémmánia Beauty Box! Szerezd meg elsőként!

Ha szoktál a neten szépségápolás témában keresgélni, akkor szinte biztos, hogy belefutottál már a Krémmániába, Magyarország legnagyobb szépségápolással foglalkozó közösségi oldalába. Az oldalon több mint 60 000 termékről több mint fél millió őszinte és hiteles felhasználói véleményt olvashatsz és időn ősszel először a Krémmánia csapata egy szuper Beauty Box-szal is előállt.

A Beauty Boxok ötlete Amerikából származik, és a koncepció olyan sikeres lett, hogy az utóbbi években az egész világon végigsöpört a beauty box őrület. A lényeg, hogy egy meglepetés dobozról van szó, tele megismerni és kipróbálni érdemes kozmetikummal (amiknek az összértéke persze jóval több, mint a doboz ára).

Szóval ha szívesen próbálgatsz kozmetikumokat, vagy a szokásos márkák által készített karácsonyi ajándék dobozoknál valami különlegesebbre vágysz, a Krémmánia Beauty Boxot érdemes megnézned! Hogy pontosan mi is van benne az persze meglepetés, de annyit elárulhatunk, hogy újdonságot, hírességet és Krémmánia kedvencet is fogsz a dobozban találni. Méghozzá ezektől a márkáktól:

A doboz ára 4990 Ft, de a benne lévő termékek összértéke 11.295 Ft. A doboz pár nap múlva lesz rendelhető, de addig is iratkozz fel a Krémmánia email értesítőjére, és rövidesen a postaládádban fogod találni a dobozzal kapcsolatos további infókat!

 

Exit mobile version