Másfél éve nem használ sampont, így néz ki most a haja – fotó

nlc | 2016. November 21.
Egy fiatal nő egy nap úgy döntött, soha többé nem mossa samponnal a haját. Másfél évvel később beszámolt az eredményről, sőt, meg is mutatta.

Kayleigh Thomas bő másfél évvel ezelőtt hiába mosta két-három naponta vagy akár még gyakrabban a haját, hiába próbált ki mindenféle sampont, folyamatosan zsírosnak érezte a haját. Egy nap aztán olvasott egy cikket egy bloggerről, aki akkor már két és fél éve nem használt sampont. Úgy döntött, hogy ezt ő is megpróbálja.

Az első samponmentes hónapokban Kayleigh haja nem túl vonzó, “átmeneti” állapotba került, őt ez zavarta, ezért sampon helyett egy speciális agyagot használt a tisztítására. Idővel azonban észrevette, hogy ettől töredezik a haja.

Nem akarta azonban feladni a tervét, ezért rengeteget kutakodott a témában, és rátalált egy növényi porokból és mosódióból álló keverék receptjére. Azóta ezzel tisztítja a haját.

Mostanában így néz ki:

Kayleigh a hajvasalók, sütővasak, sőt a hajszárító használatát is mellőzi, ez alól csak néhány alkalom volt kivétel, mint például az esküvője. Máskor azonban hagyja a levegőn megszáradni a haját.

Mindennek hatására a haja ma már gyorsabban nő, és erősebb is lett, ráadásul a természetes tartása is jobb.

marieclaire.com

Exit mobile version