Gyönyörű tavaszi manikűr

nlc | 2017. Március 04.
Siettessük nyugodtan a tavaszt, egy évszakban hozzá passzoló színű és mintájú manikűrrel. Ha elegünk volt már a hideg, borongós időből és a tavasz csak döcögősen érkezik, varázsoljunk magunknak tavaszi manikűrt.

A tavaszi manikűrt idén is az élénk színek jellemzik, persze aki hangulata vagy világnézete miatt inkább ragaszkodik a sötétebb árnyalatokhoz, az nyugodtan maradjon tavasszal is a megszokott színeknél. A többiek pedig: kalandra fel! A tavaszi manikűrrel akár otthon is megpróbálkozhatunk, akár a kedvenc manikűrösünknél, készítsünk magunknak egy nagyon tavaszi manikűrt!

Tavaszi manikűr: virágok, virágok!

Akár otthon is elkészíthetjük ezeket a csodás, virágmintás tavaszi körmöket. Válasszunk egy alapszínt, lehet ez teljesen fehér, nude lakk vagy bármilyen, az aktuális ruhánkhoz passzoló szín és ha ez megszáradt, erre vigyük fel vékony ecsettel a virágmintát. Pipacs, margaréta, hóvirág vagy nárcisz, bármelyik nagyon jól néz majd ki a tavaszi manikűrön. Ha nem bízunk a rajztehetségünkben, válasszunk virágmintás körömmatricát tavaszra. A legszebb végeredményt akkor érjük el, ha francia manikűrt készítünk a tavaszi virágminták segítségével.

Az akril hatású körömmatricákat igazán könnyedén felhelyezhetjük magunknak is:

Flitterek, csillámok

A 2017-es tavaszi manikűrtrend egyik nagy villantása a csillámporlakk, amely idén nem az egész körömfelületre kerül, hanem a körömágy mentén koncentrálódik. Az alap, a tavaszi manikűr esetében egy lágyabb pasztellszín legyen, és erre tesszük fel a körömágy mentén vékony csíkban a csillámport, esetleg felragasztunk pár strasszkövet is. A lényeg, hogy ez nem feltűnő, mégis elegáns, légiesen nőies és mindenféle alkalomra kiválóan passzol, és nem utolsósorban ez a csillámos, tavaszi manikűr mindenkinek jól áll

 

Exit mobile version