Catherine Anderson: Az ég kékje

P.Á. | 2005. Május 05.
A Coulter család legidõsebb fiútagjának már sikerült arára találnia az Édes semmiségek címû kötetben. Most pedig jön a legfiatalabb fiú, aki olyan lányra talál, amilyennel még sosem találkozott.





A lány ugyanis nemrég kezdett el újra látni, egy bonyolult műtétsorozat közepén jár, és amikor egyéjszakás kalandjuk után terhes lesz, ismét veszélybe kerül a látása. Legalábbis egy időre.

Hát mit tehet ilyenkor a farm tiszta szívű társtulajdonosa? Semmi mást nem tesz, mint házasodik, akarja a lány vagy sem. A lány először nem akarja, aztán kénytelen, hiszen a megjósolható látás romlás igencsak hamar megkezdődik.

Innentől a történet a farm akadálymentesítése és a szerelem ébredése között mintegy fele-fele arányban oszlik meg. Ez azért is jó, mert a jó tanácsok mellett romantikus hangulatba ringathatjuk magunkat, és megtudhatjuk azt is, hány méterenként helyezzünk segélykérő telefont az istálló és házunk közé.

Félretéve a tréfát, a történet fordulatos, és eléggé újszerű is, Catherine Anderson pedig van olyan rutinos író, hogy mindenkit elszórakoztasson. Jó andalgást!









 



General Press Kiadó, 1700 Ft

Exit mobile version