Egy (meny)asszony illata

nlc | 2006. Április 21.
Egy arát ruháján kívül a parfümje öltözteti leginkább. Ha nemcsak kellemes, hanem egyedi illatot választasz, páratlan élményt szerezhetsz a gratuláló násznépnek – és persze az ifjú férjnek.




A parfüm az egyik legromantikusabb kelléke a menyasszonyi toalettnek. Az illat ugyanis örök emlék marad. Ha később, mondjuk a házassági évfordulón ismét használod, férjeddel úgy érzed majd: újra átélhetitek egybekelésetek napjának meghitt hangulatát.

Ahogy a ruhák esetében, a parfümöt illetően is mindenkinek megvan a maga stílusa. Esküvőre a szakemberek általában virág- vagy gyümölcsillatot szoktak javasolni: igazán elbűvölő tud lenni a rózsa, a liliom, a jázmin, a friss mandarin aromája… A mély, testes parfümök pedig a romantikus, illetve érzéki háttérről tanúskodnak.

Az esküvő napján nem árt többször is gondoskodni az illat frissen tartásáról. Már kora reggel illóolajos fürdővel kezdj, ez a friss illaton túl nyugalmat is garantál. Szárítkozás után parfümös testápolóval kend be a bőrödet. Parfümspray-vel is fokozhatod a hatást, amellyel szintén az egész testet érdemes befújni. A végső művelet pedig legyen a kiválasztott parfüm használata – leheletnyit tegyél a kulcscsontra, a könyök- és a térhajlatra. Végül pedig: a parfümös csomagot ne felejtsd ki a bőröndből sem, amikor elutaztok a mézeshetekre.






Tetőtől talpig, reggeltől estig illatfelhőben


1. Illat választásakor egyszerre ne próbálj ki háromnál több fajtát, illetve mielőtt megszagolod, hagyd rajta a bőrödön néhány percig.

2. Ha teljesen új illatra esett a választás, azt ne az esküvő napján tedd fel először. Akárcsak a cipőt, a parfümöt is előbb „hordani” kell – ez az igazán kényelmes viselet záloga.

3. Ügyelj rá, hogy az ékszereket csak parfümözés után tedd fel.

4. A parfüm cseppjeit legcélszerűbb a kulcscsont feletti területre, illetve a könyök- és a térdhajlathoz tenni. Ennek köszönhetően ugyanis finom illatfelhő leng majd körbe.

5. Igyekezz azonos márkájú testápolót, fürdőolajat és parfümöt használni, hogy az illatrétegek még inkább erősítsék egymást.

6. A nagy napon tarts magadnál egy kis üvegcse parfümöt (vagy illatmintát), hogy rendszeres időközönként frissíthesd az illatot.
Exit mobile version