A tökéletes látás mindenkinek kijár

nlc | 2007. Október 29.
Az októberben megrendezésre kerülõ látás hónapja kapcsán – amelyhez a Vision Express láncolat is csatlakozott – ismét elõtérbe került a tökéletes látás fontossága.

Felesleges fejtegetni, hogy a látás milyen fontos szerepet tölt be életünkben. Arról viszont érdemes beszélni, hogy a látáskorrekció hiánya milyen problémákat vethet fel. Azon túl, hogy a tájékozódásban zavar minket, okozhat fejfájást vagy akár csökkent koncentrálóképességet is. A probléma szakember által felírt szemüveggel vagy kontaktlencsével könnyen orvosolható.

A több mint 10 éves múlttal rendelkező Vision Express hálózat Magyarország második legnagyobb optikai hálózata. A vidéken és Budapesten összesen 28 üzlettel rendelkező láncolat sikere nem véletlen. Cégfilozófiáját a gyakorlatban is komolyan veszi: minőségi szolgáltatást nyújt szakszerűen és gyorsan. A szlogent érdemes szó szerint érteni: valóban egy óra alatt új szemüveghez juthatunk. Amellett, hogy a hálózat folyamatosan bővül, arculata is megújult. Modern, fiatalos, mégis elegáns megjelenést kapott.



Az üzletek kínálata minden igényt kielégít. A legdivatosabb szemüvegek és napszemüvegek között az olcsóbb daraboktól a világmárkákig széles palettáról válogathatunk. Természetesen a kontaktlencsét keresők számára is nagy a választék. Ráadásul minden üzletben mindennap képzett szakemberek várják a vásárlókat, hogy korszerű műszerekkel végezzék el a szükséges látásvizsgálatot.

Akciós ajánlat

A Vision Express rendszeresen akciókkal kedveskedik vásárlóinak, amelyek keretében jelentős kedvezményekkel juthatnak hozzá termékeikhez. 2007. október 15-től például minél többen vásárolnak együtt, annál nagyobb kedvezményt kapnak egyenként a szemüvegkeretek árából. Egy vásárló 20%, két vásárló 40%, három vásárló 60%, míg négy vásárló már egyenként 80% kedvezményt kap a szemüvegkeret árából. 
 

 

 

 

 

 


Részletek az üzletekben és a www.visionexpress.hu oldalon!

Exit mobile version