8 különleges szerelmi vallomás Valentin-napra

m.e. | 2010. Február 04.
A szavakkal néha nemcsak hadilábon állunk, hanem nem is tudjuk igazán kifejezni, mit érzünk. Ha ilyen gonddal küzdesz, bízd ránk magad! Megmutatjuk a szerelmi vallomások legegyszerűbb és mégis legkülönlegesebb módjait.

1. Álcázd közös fürdésnek!

A Valentin-nap idén vasárnapra esik, de miért ne töltenéd meg romantikával már a péntek estét? Igyekezz előbb hazaérni, mint a párod! Gyújtsd meg az előre bekészített illatgyertyákat a lakásban, és helyezz egy szív alakú papírra írt üzenetet jól látható helyre! A szöveg lehet dévaj, huncut vagy romantikus, de mindenképp utaljon arra, hogy a fürdőszobában kellemes meglepetések várnak rá. Ha már tudod, hogy pár perc, és ott van a lakásban, kezdd el engedni a fürdővizet. A közös fürdőzés alatt aztán a fülébe suttoghatod, hogy mennyire szereted.

Extra: ha az üzenetet rejtő borítékot illatos fürdősó, szappan vagy fürdőgolyó mellé helyezed, akkor a különleges kényeztetés garantált.

Boros relaxáló fürdősó
French Kiss habfürdő

2. Tálald ágyba reggelivel!

Nincs is olyan, aki ne szeretne ínycsiklandó reggelit kapni az ágyba. Mivel igaz a közhely, és minden férfi szívéhez a gyomrán át vezet az út, igyekezz azt a legfinomabb falatokkal kikövezni!

Extra: már maga az ágyba felszolgált, szeretettel elkészített reggeli is felér egy szerelmi vallomással, de a pirítós kenyérbe sütött „I love you” felirattól nem csak a vaj olvad meg a toaston.

Toastfelirat

 

Tchibo

3. Töltsd bögrébe!

Ha nem szereted az előre gyártott üzeneteket, magad is kiélheted a reggeli kávé vagy tea mellett a kreativitásod. Tálald a kakaót vagy a kávét extra adag tejszínhabbal, de a flakont ne tedd vissza a hűtőbe, hanem vidd magaddal az ágyba!

Extra: firkálj ostoba, gügye szerelmes szavakat vagy éppen fennkölt mondatokat a párod bögréjére.

Firkálható bögrék
Firkálható bögrék


4. Mutasd meg, hogy lángolsz!

Ha van olyan időszaka az évnek, amikor cikizés nélkül megmutathatod, mennyire romantikus vagy a lelked mélyén, mennyire odavagy a giccses túlzásokért, és hogyan rajongsz érte, akkor a Valentin-nap az.

Extra: adj neki egy egyszerű mécsest egy általad kidekorált tartóban, és mondd meg neki, hogy amikor meggyújtja, érezni fogja a szerelmed lángját. Ennyi giccset talán ő is megemészt…

Mécsestartó

 

Mécsestartó

 

5. Mondd el másképp!

Kár tagadni, vannak olyanok, akiket a Valentin-nap hallatán is kiráz a hideg. Ők valószínűleg jobban rajonganak az olyan típusú vallomásokért, mint például „úgy szeretlek, mint a sót!” – ahogy azt a népmeséből ismerjük.

Extra: giccses, szíves borítékba helyezett üzenet helyett maradjunk a groteszk fekete borítéknál és az anti-Valentin-vallomásoknál. Például: „szeretném, ha te lennél az, akit a balesetem esetén értesíthetnek!”, vagy „úgy szeretlek, mint a kannibálok az emberi húst”.

6. Süsse ki ő!

Az egyik legegyszerűbb meglepetés, ha egy finom süteménnyel leped meg a kedvesed. A szív alakú forma már csak hab a tortán, és ha ügyes vagy, még a feliraton sem kell agyalni. A tortát te készítetted el, a szerelmi vallomást süsse ki ő!

Szíves tortaforma – Ecsy

 

Tortaformák – Kookta


7. Hirdesd, mennyire szereted!

New Yorkért vagy Tokióért rajonganak az emberek – legalábbis a pólófeliratok szerint. Mi lenne, ha a város monogramját az övére cserélnéd? Elég hozzá egy fehér póló, fekete és piros textilfesték és ecset meg némi szabadidő. Ha meglát ebben a pólóban, rajongani fog érted!


8. Írj neki klasszikus szerelmes levelet!

Ha szóban nem megy, és a fenti példák egyike sem jött be, vagy egyszerűen szeretnéd neki azon az egy szón túl is elmondani, mennyire szereted, akkor írj neki klasszikus szerelmes levelet. Szerencsére a magyar nyelvben számtalan gyönyörű kifejezés létezik arra, hogy megvalljuk az érzéseinket. Egy őszinte és elgondolkodtató vallomás az egyik legszebb ajándék lehet.

Legyél szerelmes és szerencsés!

Valentinnap.lap.hu »
Szerelem.lap.hu »
Csók.lap.hu »

Exit mobile version