Spórolj, Magyarország!

Panasonic | 2010. Június 30.
Az egyre növekvő energiaárak mellett bizony el kell gondolkodnunk, hogyan spórolhatunk meg magunknak egy kis "ruhapénzt", amit boldogan költhetünk el kedvenc üzletünkben.
Spórolj, Magyarország!

A megoldás pofon egyszerű! Egy kis odafigyeléssel nemcsak a családi kasszát gazdagíthatjuk, hanem környezetünk megóvásáért is beírhatunk magunknak egy nagy piros pontot.

A háztartási készülékek közül a legtöbb energiát a hűtőszekrényünk fogyasztja, mivel a nap 24 órájában üzemelni kell, hogy ételeink ne romoljanak meg és persze az év minden napján.

Ez rengeteg energiát emészt fel, ezért érdemes A energiafogyasztású készüléket választani, ami akár 25-45% energia megtakarításhoz is vezethet.

Az A++ energiahatékonyságnak, az új, innovatív funkcióknak és a No Frost technológiának köszönhetően a Panasonic hűtőszekrényei a legenergiatakarékosabbak közé tartoznak.

 

Mosni mindig kell. Ez tény. De nem mindegy, hogy mennyi időnket és energiánkat emészti fel, hogy ruháink tiszták és illatosak legyenek.

A Panasonic mosógépei kis mennyiségű víz felhasználásával, korszakalkotó mosási teljesítményt és hatékony energia felhasználást biztosít a legmodernebb technológiáknak köszönhetően.

 

A házi kenyérsütés ma már nem kell, hogy órákat elvegyen az időnkből, van otthon egy Panasonic automata kenyérsütő SD-257W, amely a teljes folyamatot elvégzi helyettünk. Elég csak a hozzávalókról gondoskodni és a többit már magától kisüti. Persze csak mi látjuk ilyen egyszerűnek a dolgot, de nézzük ez az okos kenyérsütő mi mindenre képes, hogy időt és energiát spóroljon nekünk.

Modern kialakításával és hideg tapintású készülékházával (hőszigetelő borítás) az SD-257W kenyérsütő kiváló választás. A nagy méretű kezelőpanel segítségével egyszerűen áttekinthetővé és használhatóvá teszi, hogy bármikor frisskenyeret varázsoljon az asztalára.

További információk >>>

Olvass tovább >>>

Exit mobile version