Simán felkészülhetsz a nyaralásra!

Panasonic | 2010. Július 10.
Nem tudod még hol töltöd a várva várt pihenést? Mindent az utolsó pillanatra hagytál, így a szabadságod egy hetének helyszíne is kérdés még?

Nem beszélve az utazó ruhatárról, a szükséges csecsebecsékről és a legfontosabb előkészületekről: frizuráról, manikűrről, pedikűrről?

Nyugi! Elég néhány higgadt perc, egy kockás füzet és máris összeállhat fejedben a terv!

 

Helyszínekről a neten informálódhatsz, garantáltan fél óra sem kell, és megtalálod álmaid helyét. A fodrászodhoz még biztos becsússzanhatsz a héten, közben ugorj be a szomszédos drogériába egy megbízható fényvédő krémért, a ruhatáradat minimalizáld, csak azt vidd magaddal, amiben biztos jól érzed magad, fürdőruhából, papucsból és esetleg tornacipőből vihetsz több párat is.

A sima, selymes bőr miatt pedig ne aggódj!
Csak dobd be a bőröndödbe az új Panasonic epilátorodat!
A kényelmes ES-WD42-G vagy a ES-WD72-P készülék nélkülözhetetlen útitárs. Könnyen használható, akár zuhanyozás közben is, a különböző tartozékoknak köszönhetően a hónalj, bikinivonal sem lesz probléma!

A vízálló, kompakt kis készülék igazán nem foglal sok helyet, és éppen elég, ha majd a nyaralás helyszínén használod! Vannak kényelmes megoldások – bízz bennük, használd őket.

 

Ugye nem is olyan nagy ördöngősség gyorsan felkészülni egy utazásra? Már csak jól kell érezned magad!

Ha még egy tuti Samsonite utazóbőrőndre is szükséged van, akkor nézd meg a Panasonic mosógépek akciós ajánlatát, hiszen most egyes mosógépek mellé megkaphatod ajándékba.

Így miután hazaérkezel a nyaralásból már azon sem kell gondolkodnod, hogy a ruháid hogyan lesznek makulátlanul tiszták!

Jó utat és sok-sok napsütést, a többi rajtad múlik!

További információ>>>

Exit mobile version