Mit akarnak hallani a pasik az ágyban?

nlc | 2011. Május 17.
Nem barokkos körmondatokban kell elregélnünk, ha odavagyunk az adott figuráért, de egy-két szót azért elejthetünk. Sőt kell is! Hidd el, a pasik meghálálják a dicsérő szavakat! De mit is kell mondani?
4 eset, amikor a férfi nem vágyik a szexre

Ha az a kérdés, mitől lesz jobb a szex, általában fizikai dolgokra gondolunk: hogyan érintsük meg egymást, milyen újabb pozitúrát próbáljunk ki, mely testrészekre koncentráljunk. Van azonban egy másik kulcsfaktor, amelynek a leggyakrabban nem tulajdonítunk jelentőséget, ez pedig nem más, mint a szex közbeni beszéd. Szakemberek szerint a megfelelő erotikus szavak kimondása vagy hallása szeretkezés közben elősegíti a dopamin termelését, amely nagy szerepet játszik a szexuális izgalom kialakulásában. Az erotikus kifejezések ugyanakkor fokozzák az élmény érzelmi és fizikai intenzitását.

Mindez nagyon egyszerűen és biztatóan hangzik. De mit tegyünk, hogy ne váljunk nevetségessé? (Hacsak nem vagy pornósztár, valószínűleg nem az jön a nyelvedre, hogy “keményebben, rosszfiú!”) A nők többsége állítólag nem tudja, mi hangzik szexisen, ezért inkább meg sem szólal – állítja Logan Levkoff szexológus. Emiatt azonban a hölgyek jelentős élvezetről mondanak le, ami nem helyes.

Egy rádiós felmérésben (amely egyébként a perverz beszédről szólt szex közben) férfiakat kérdeztek meg arról, mi indítja be őket legjobban az ágyban. A többség számára a csodaszó a “Jövök!” volt. Levkoff azzal magyarázza a dolgot, hogy a férfiakat – még ha ez közhelyesen is hangzik – kifejezetten büszkeséggel tölti el, hogy jó szeretők. Ha beszéddel is megerősítjük, hogy nemsokára a csúcson leszünk, az a legnagyobb elismerés egy pasinak. Hiszen bizonyíték arra, hogy képes sikeresen kielégíteni a nőt. De azt is kifejezi, hogy partnerünk annyira felizgatott, hogy teljesen elvesztettük a kontrollt, és ha akarnánk se tudnánk megállni. Az orgazmus közeledtének bejelentése mindkét partner élvezetét növeli. És mivel a pasik általában hamarabb készen állnak az orgazmusra, mint női partnerük, ezzel egyben engedélyt is kapnak, egyszerűen zene füleiknek.

Exit mobile version