Nemibaj jeligére – szétnéztünk a legbizarrabb társkeresőkön

Kessel Kriszta | 2011. Június 11.
Legyen gazdag? Vagy inkább tripperes? Nem akadály! A világ legbizarrabb társkeresői a szó szerint minden igényt kielégítenek.
Olvasnál még? Kattints a rovat legfrissebb híreiért!

1. STDmatch.net – a nemibeteg-társkereső
A nemi betegségek kínosak. Különösen ha nem azok közé tartoznak, amelyeket egy-két hét antibiotikummal vagy valami patikai kenőccsel ki lehet kezelni. Az STDmatch.net az Úr olyan teremtményeire gondolt, akik permanensen küzdenek valamelyik altesti nyavalyával. A sima herpesztől kezdve, amely Amerikában akkor is nemi betegségnek számít, ha csak az ajkakon jön ki, egészen az AIDS-ig terjed a skála a regisztráltaknál. Ha mi is keresgélni szeretnénk, meg kell adnunk, hogy milyen betegségünk van, majd be kell pipálnunk, hogy milyen nemi betegségeket vagyunk hajlandóak tolerálni a jövendőbeli partnereinknél. Ezt leszámítva az oldal pontosan úgy működik, mint bármely társkereső.

Nem neked való, ha: irtózol a szemölcsöktől, kelésektől és a rossz vérképektől.

2. Farmersonly.com – A magyar gazdákat be sem engedik

Amint az a képen látszik, ez itt nem vicc. Nemcsak hogy a mezőgazdaságban kell dolgozniuk a regisztráltaknak, de pontosan meg is kell adniuk, hogy milyen területeken tevékenykednek. Mivel ábécésorrendben ajánlják fel a lehetséges foglalkozásokat, az első az alpakatenyésztés. Az alpaka egyébként kinézetre átmenetet képez a juh és a teve között, egy kis kecskés beütéssel megtoldva. De persze bármi mást lehet tenyészteni vagy növeszteni a társra vágyóknak. A lényeg, hogy természetközeli dolgokkal foglalkozzanak, és itt a közelség a talajtól maximum centikben mérhető lehet. A társkereső egyébként kiszúrja, hogy nem az USA-ban vagy Kanadában tartózkodunk, és nem is engedi, hogy itthonról regisztráljunk. Úgy tűnik, a jenkik azt hiszik, hogy Európában nincs is szántóföld.

Nem neked való, ha: nem bírod a trágyaszagot.

Van már párod? Kattints, ha nincs!

3. Sugardaddy.com – a társkeresésben is megszólalhat a pénz

A sugardaddy kifejezés régóta ismert: egy idősebb férfit jelent, akinek van annyi pénze, hogy abból vegyen magának egy fiatalabb, nála jobban kinéző nőt. Szerencsére az idők változnak és ma már sugarmamák is vannak. Ezen a társkeresőn ők is megtalálhatják maguknak a friss falatokat. Itt nincsen semmiféle lacafacázás és udvariaskodás, a sugarbabyk nyugodtan kotorászhatnak a potenciális partnerek pénztárcájában, akiket nyilván szintén kevésbé zavar, hogy nem a belső értékeik vonzzák a látszólag szexéhes fiatalokat. Ide itthonról is lehet regisztrálni, szemlátomást van is jó pár magyar lány, aki így próbálkozik, bár feltűnően sok köztük a fekete bőrű ahhoz, hogy ne merüljön fel, hogy némiképp manipulálni próbálják az erre látogató magyar férfiakat. Sajnálatos módon, mint minden más társkeresőn, itt is csak a csajok pucsítanak fehérneműben, ami azt a látszatot kelti, hogy prostituáltak. Pedig nem: ők anyagias lányok, akik ezt vállalják is.

Nem neked való, ha: nincs pénzed, vagy ha nem is szeretnéd, hogy legyen.

4. Darwindating.com – A természetes szelekció

Charles Darwin biztos forogna a sírjában, ha tudná, hogy miféle kegyetlen dolgokra használják a nevét. A Darwin dating nevű társkereső ugyanis a természetes szelekcióra hivatkozva zárja ki tagjai közül, azt, aki nem üti meg a már elfogadott tagok által támasztott szépségmércét. Ez egyébként igen magas, úgyhogy ha esetleg regisztrálni akarnánk, alaposan nézzünk tükörbe, és igyekezzük a kinézetünket hiperszigorú szépségfetisiszták szemén keresztül megítélni. Aki nem legalább kilencpontos egy tízpontos skálán, az megy a levesbe, mondván, hogy ronda. Ezért a szlogen: randik a rondák nélkül.

Nem neked való, ha: az utcán nem fordul meg utánad legalább minden második férfi.

4. Zombieharmony.com – Van, aki véresen szereti

Ezt az oldalt azért is érdemes néha meglátogatni, hogy megnyugodjunk: normálisak vagyunk. Az itt tanyázó társkeresők viszont nem azok: van itt minden, friss ütőérre vadászó vámpírtól kezdve a denevérrajongóig, aki kacsák helyett repülő egereket szeretne etetni a szerelmével. Vannak szervfetisiszták, akik szívesen beszélgetnének a bél különböző szakaszainak működéséről, de hasnyálmirigy-fanatikusokat is találhatunk, úgyhogy ha eddigi partnereink sikítva menekültek, amikor elővettük a kedvenc témáinkat, akkor megér egy próbát.

Nem neked való, ha: sem a temetők, sem a fogorvosi székek nem izgatnak fel.

Exit mobile version