Egészséges a reggeli szex

nlc | 2011. Július 12.
A legtöbb embernek a reggel egyenlő a rohanással. A reggeli szex azonban elegendő ok lehet arra, hogy egy kicsit korábban keljünk, és ne kapkodva indítsuk a napot. Van négy tippünk, hogyan és miért érdemes reggelente összebújni.
Így indítsd a reggeledet!

Jót tesz az egészségnek!

Szexszel kezdeni a reggelt nemcsak azért jó, mert garantáltan feldob egész napra, de az egészségedet is megóvja. Kutatók kimutatták, hogy a szextől felszökő immunglobulinszint segít elpusztítani egyes baktériumokat és vírusokat még azelőtt, hogy megbetegítenének.

Kellemes bemelegítés

Mármint a napodhoz, úgyhogy jobb, ha nem most tesztelitek a legizgalmasabb és egyben legakrobatikusabb pózokat. Senki nem pontoz titeket, válasszatok olyan pózt, amiben a legkönnyebben kényeztethetitek egymást, és a legközelebb kerülhettek a másikhoz. Garantáltan jól fog indulni a napotok, és megússzátok sérülések nélkül.

Az, aki szép…

…az reggel is szép. Charlie szerint így van, és néhány szakértő szerint szintén. Reggel a tested teljesen fel van töltődve, ráadásul mentes, szó szerint, mindentől. Még nem ettél, így a hasad laposabb. Nem járkáltál egész nap a városban, így a bőröd üde, puha és friss, a reggeli illatod ráadásul lehengerlő hatással lehet életed párjára. Nem véletlen, hogy a fehérneműmodellek többségét is reggel fotózzák. Igen, egyetértünk, egyes reggeleken durva élmény szembesülni a tükörképünkkel, de ha összebújásról van szó, ez ne legyen akadály.

Oxitocinkoktél reggelire

Talán ijesztően hangzik, de szó sincs fecskendőről vagy bármilyen gyógyszeres beavatkozásról. Orgazmus közben, de már a szeretkezés elején is a szervezeted oxitocinszintje az egekbe szökik. Ez a hormon váltja ki azt az érzést, hogy legszívesebben egész nap a pároddal lennél, sőt mi több, ki sem kelnétek az ágyból. Egy nagy adag oxitocin reggelire, hangozzon bármilyen bizarrul is, garantáltan bearanyozhatja mindkettőtök napját.

Exit mobile version