Szex vagy világháló? Te hogy döntenél?

czv | 2012. Április 05.
Ha egy év szex-, csokoládé- vagy kávémegvonás lenne az internet ára, te mit választanál? Szavazz!
Internetfüggőség
Internetfüggőség

Eddig azt hittük, hogy a szex a világ legjobb dolgai közé tartozik, mégis sokan vannak, akiknek ez nem is annyira fontos. Nem annyira fontos, mint a világháló. Ez derül ki abból a nemzetközi online felmérésből, melyben csak arra volt kíváncsiak, hogy az emberek meddig bírnák ki internet nélkül.

A Boston Consulting Group tanácsadó cég felméréséből kiderül, a válaszadó amerikaiak 21 százaléka egy egész évre lemondana a szexről, csak hogy online lehessen, 77 százalék az alkoholt, 63 százalék pedig a kávét tudná letenni. A japán válaszadók számára a világháló annyira fontos, hogy 56 százalékuk egy évig a cölibátust választaná, csak a net maradjon. 

A(z) “Miről mondanál le egy évig az internet javára?” című szavazás véget ért!
A szavazók többségének véleménye szerint:
Hülye a kérdés

 

“Az ex férjemnek segítettem társkereső oldalon barátnőt találni. Két randi után az ágyban kötöttek ki. Az én lagymatag exem elmondása szerint körülbelül négy órán keresztül gyürte a csajt. Igaz, másfél éve nem volt nővel. Jól bírta! Régen bezzeg.” – Súgj nekünk Te is az NLC titokfalán, a Megsúgom oldalon. Nem kell regisztrálnod, anonim tudsz üzenni. 

Exit mobile version