Gazdag férfi nőt keres!

nlc | 2012. Július 31.
Az új társkereső oldal kizárólag nagyon gazdag férfiaknak és nagyon szép nőknek készült.

A világhálón egyre több az olyan speciális párkereső, ahol meghatározott karakterjegyek, igények alapján regisztrálnak a társra vágyók. Míg sokan például a RondaRanditól remélik a szerelmet, mások a reptéren, két átszállás között keresgélnek, egy európai társkeresőnek köszönhetően pedig most arra is van lehetőség, hogy nagyon gazdag, idős férfiak és nagyon szép nők találjanak egymásra.

A MySugardaddy oldal cserekereskedelmen alapul, ahol a luxusért cserébe fiatalságukkal és szépségükkel fizetnek a nők. Tulajdonképpen semmi újdonság és különleges nincs a dologban, eddig is tudtunk ezekről a viszonyokról, a dolog érdekessége azonban, hogy az oldalon a nők beárazzák magukat, profiloldalukon megjelölhetik azt a havi apanázst, amit a gazdag társtól havi szinten elvárnak – ez az összeg olykor 5000 euró (ez kb. 1 400 000 forint), és nem mellesleg olyan részleteket is elárulnak, hogy minek örülnének a legjobban: új mell, Calvin Klein-fehérnemű, saját vállalkozás és így tovább. 

Persze a férfiak sem fogják vissza magukat, van, aki szerényen csak annyit jelöl be profiloldalán, hogy elegendő pénzzel rendelkezik az „üzlethez”, mások pontos – sokmilliós – összegeket is feltüntetnek, ami mellől nem hiányozhatnak a sportkocsis, szivaros, jachtos fotók sem. A verseny a férfiakért óriási, nincs belőlük túl sok, a több millió regisztrált tag mindössze tíz százalékát teszik ki. Nem kell senkinek elmagyarázni, az egész színtiszta prostitúció, de ennek is meg lehet adni a módját – például egy profin összerakott társkereső oldal segítségével.

Exit mobile version