Edzést ihletett A szürke 50 árnyalata

nlc | 2013. Január 29.
Dögös guggolással és mámoros emeléssel acélozzák meg a nők testét, hogy ügyesebbek legyenek az ágyban.
Edzést ihletett A szürke 50 árnyalata

Még mindig egyre újabb hullámokat vet a  sikerkönyv: megszületett annak az új edzésformának az ötlete, amit A szürke ötven árnyalatát olvasó nők ihlettek. Egy személyi edző arra lett figyelmes, hogy a lányok hitetlenkedve beszélnek az öltözőben arról, hogyan lehetett olyan hajlékony a regény szexjeleneteiben a főszereplőnő.

“Ezen felbuzdulva kialakítottam ezt az edzésmódszert, ami abban segít, hogy a résztvevők jobban teljesítsenek a hálószobában” – nyilatkozta a Daily Mailnek Kristen James személyi edző. Az órákon erotikus töltetű számokra erősítik a combizmokat és a csípőizmokat olyan gyakorlatokkal, mint a “szexi olló”, a “dögös guggolás”, a “mámoros emelés” vagy a “piszkos gyémánt”.

Már feltalálták

Azt már régóta tudjuk, hogy a fizikai fittség és a jó szexuális élet összefügg egymással. Egy finn tanulmány például még azt is kimutatta, hogy több orgazmusuk van azoknak a negyvenes nőknek, akik rendszeresen mozognak. Ebben nemcsak az játszhat szerepet, hogy így jobban tudják irányítani a saját testüket, hanem az is, hogy jobban érzik magukat a bőrükben.

Exit mobile version