A pasimnak főzni nem egyszerű, a fanatikusan tudatos táplálkozók csoportját erősíti, akinek a torkán nem csúszik le akármi: egészen pontosan csak a legjobb minőségű ételek, de közülük is csak azok, amelyek illenek a vércsoportdiétájába – mert most épp ez a lemez megy nála. Ezzel persze nekem is feladja a leckét, mert ha meg akarom lepni, akkor fel kell lapoznom a szentírást, ami tartalmazza, hogy mit ehet az A vércsoportba tartozó emberem. Egyik kedvenc és pofonegyszerű receptemet osztom most meg veletek: íme, az ananászos lazac elkészítése.
Hozzávalók 2 fő részére:
• 2 nagyobb szelet lazac
• 2 teáskanál citromlé
• 3 teáskanál olívaolaj
• só
• ananász
• 2 grépfrút
• 1 kicsi lila hagyma
• 2 evőkanál grépfrútlé
• kevés petrezselyem
Az elkészítésről a KettősLátás blogon olvashatsz!