Sztárok, akik nem siették el az első szeretkezést

nlc | 2014. November 07.
Szakmájuk nagy százalékban a szexualitásról szól: csábítanak, flörtölnek, árasztják magukból az erotikát és a pajzánságot. Ez azonban csak egy szerep, a piros szőnyeg előadóművészei ugyanúgy viszonyulnak a szexhez, mint bármelyikünk, sokan közülük szüzességük elvesztését sem kapkodták el.
Szárok, akik nem siették el az első alkalmat
A most 51 éves Lisa Kudrov, a Jóbarátok Phoebéje 32 évet várt az első alkalomra, a nászéjszakán veszítette el a szüzességét. A W magazinnak őszintén elmondta: “Viszonylag korán eldöntöttem, hogy az esküvőmig szűz maradok. Számomra a szüzesség egy nagy érték, egy olyan dolog, amit a nő egy ideig birtokol, majd eljön az idő, amikor odaadja.”
Ashton Kutcher 18 volt, amikor először próbálkozott a szexszel – és a hangsúly a “próbálkozott”-on van: “Egy erdőben voltunk, rémes volt. Nem sokkal korábban ismertem meg a lányt, a haverom mutatta be. Az egész alig tartott tovább két másodpercnél. Tényleg borzalmas volt. Két évvel később aztán megint találkoztam ezzel a lánnyal, újra szexeltünk, csak hogy megmutassam neki, hogy az első alakításom óta sokat fejlődtem.”

Bár énekesnőként Fergie (39) hozza a szexbomba szerepét, ő is azok közé a hírességek közé tartozik, akik tudták, a szüzesség egy olyan érték, amit nem lehet csak úgy elhajítani: “Mindig is egy nagyon erotikus nő voltam, mindig vissza kellett fognom magam. 18 évesen veszítettem el a szüzességemet, de ez nagy akaraterőbe került.”

Katy Perryről csak kevesen tudják, hogy vallásos családban, lelkész édesapa mellett nőtt fel, a szex számára azonban nem tabu, sőt. Szüzességét 16 évesen veszítette el egy Volvo első ülésén: “Miközben szerelmeskedtünk, Jeff Buckley »Grace« albuma szólt a kocsiban. Azóta is imádom azt a lemezt” – nyilatkozta egy interjúban az énekesnő.

A szupermodell Adriana Lima (33), a Victoria’s Secret egyik angyala bár a testéből és a szexuális kisugárzásából él, ő is azok közé a hírességek közé tartozik, akik a nászéjszakáig őrizték magukat. 27 éves volt, amikor férjével, a kosárlabdás Marko Jarić-tyal ágyba bújt. A GQ magazinnak így nyilatkozott erről: “A szex házasság utánra való, a férfiaknak tiszteletben kell tartaniuk, hogy ez az én döntésem. Ha nincs tisztelet, akkor ez azt jelenti, hogy nem akarnak engem igazán. A külön szobában alvás volt az első szabály.”

A zűrös színész, Shia LaBeouf (28) bár kemény jeleneteket nyomott a Nimfomániásban, ő sem siette el az első alkalmat, 18 évesen szexelt először: “Próbáltam úgy előadni magam, mint aki már ezerszer csinálta, nem mondtam el a csajnak, hogy szűz vagyok. »Nyugi, bébi, majd én irányítok!« – mondtam a lánynak, miközben legbelül remegtem. Fura érzés volt levetkőzni, az volt az első alkalom, hogy egy nő előtt meztelen voltam. Nem lehetett elbújni. Emlékszem, még egy párnát is betettem a csípője alá, mert egy pornófilmben így láttam. A párnának köszönhetően aztán rossz lett a szög, nem tudtam rendesen behatolni.”

A latin szerető hírében álló Enrique Iglesias (39)  is bőven adott magának időt, 25 éves volt, amikor először ért nőhöz: “A barátaim zöme prostituáltaknak fizetett azért, hogy elveszítse a szüzességét. Nem mintha ez baj lenne, én mégis inkább kivártam azt a lányt, akiről úgy gondoltam, hogy az igazi. 25 éves koromban toppant be.”

Celine Dion (46) önéletrajzi regényében írt az első alkalomról: “Dublinban történt, egy felejthetetlen napon, 1988. április 30-án, az eurovíziós versenyen napján. Visszajött velem a szobámba. Az ágy végében ültem, a lábaimat a lepedő alá rejtettem. Boldog voltam, hogy kettesben lehettem azzal a férfival, akit szerettem.”

A Coldplay frontembere, Gwyneth Paltrow expasija, Chris Martin 22 évet várt: “Vallási okai is voltak ennek, meg a magabiztosság. Nehéz időket éltem át a csajozás terén” – vallotta be egy interjúban az énekes, aki nem volt a csajok esete, ráadásul a járása is fura volt.

Az 53 éves Susan Boyle még mindig várja az igazit, szüzességét még mindig őrzi. “Igazság szerint még mindig csak a csóknál tartok, még mindig nem vették el a szüzességemet, de már nagyon vágyom arra, hogy átéljem a szenvedélyt, a testiséget” – mondta az énekesnő.

 

Exit mobile version