A világ leghíresebb pénisze, amit levágtak, elloptak, és bedobozolva imádtak

Pöttyös Panna | 2016. Május 05.
Külön Wikipédia-oldala is van, ahol azt írják, hogy "a nők úgy imádták a szervet, mint egy termékenységi amulettet; egy fából készült ékszerdobozban tárolták." Raszputyin pénisze, íme a világ egyik leghíresebb és legkalandosabb farkának története.

Az orosz történelem legtitokzatosabb alakjának, Raszputyinnak a pénisze halála után is elképesztő karriert futott be.

Már abban is van valami groteszk, hogy Raszputyin péniszének külön Wikipédia-oldala van, ahol teljesen hihetetlen történet bontakozik ki Raszputyin meggyilkolása után a levágott/szétroncsolt péniszéről. A történet totál irreális, hiszen mégiscsak egy ember levágott farkáról szól. Főbb pontok, amiket sosem fogsz elfelejteni:

tengeri uborka!

“Most már semmi okunk, hogy irigykedjünk Amerikára, ahol Napóleon péniszét őrzik” – mondta Knyazkin doktor, a szentpétervári szexmúzeum munkatársa az orosz sajtónak.  Erről 2014-ben a Múlt-kor történelmi portál írt. 

“Napóleon nemi szervét egy amerikai urológus vette meg 4000 dollárért egy árverésen, a hetvenes években. Csakhogy azt legfeljebb nudlinak nevezhetnénk a mi 30 centis szerszámunkhoz képest” – tette hozzá az orvos. A történet szerint Raszputyin dédunokája, John Nekmerson is ellátogatott Pétervárra. Miután saját szemével is megszemlélte őse nemi szervét, így kiáltott fel:

“Biztos, hogy eredeti! Megismerem, nekem is ilyen van!”

Exit mobile version