Prostituált guminők és szextaxi: elképesztő bordélyházak

nlc | 2016. Augusztus 31.
Aki soha nem járt bordélyházban, az maximum a mozifilmek képkockái alapján tudja elképzelni, milyen lehet egy piros lámpás hely, de abba már végképp nem gondol bele, hogy létezhet ennek a műfajnak továbbfejlesztett változata is. Öt különleges bordélyházat mutatunk.

Egy bordélyház, ahol gumiból vannak a kéjnők

Természetesen Japánban működik az a bordélyház, ahol hús-vér nők helyett plasztikprostituáltak várják a szexre vágyó férfiakat. A “lányok” eltérő tarifával kaphatók, a szuper minőségű guminők ára természetesen magasabb, mint az egyszerűbb babáké, de az ár így is elég húzós, elvégre a babák tisztítása komoly költségekkel jár.

Bordély a spiritualitásra vágyóknak

Az USA-ban üzemel az a bordélyház, amelyik szolgáltatásait neo-tantrikus-gyógyító-terápiaként, magát a bordélyházat pedig templomként nevesíti. A spiritiszta bordély olyan kuncsaftokat vár, akik a tantrikus szex örömeire vágynak.  

Bordély a vasúti kocsiban

Japánban működnek azok a “szerelmes szobák”, amiket tematikusan alakítottak ki. Van közöttük többek között körhintás és vasúti vagonos is, egy az egyben visszaadják az eredeti helyszínek varázsát.

Bordélyház ufórajongóknak

Leleményes volt az az amerikai vállalkozó is, aki a bordélyházak piacán egy jól jövedelmező piaci rést talált az ufórajongók személyében. Ő üzemelteti azt a nagy sikerű bordélyt, ahol a kliensek repülő csészealj tematikában élvezhetnek.

Bordély kisbuszban

Franciaországban és Angliában is nagy sikere van azoknak a négykerekű bordélyoknak, amik limuzin, taxi vagy éppen kisbusz formájában biztosítják a helyszínt a kéjelgésre. Bécsben működik például az Erotik taxi, ahol a kliensek sötétített üveg mögött élvezhetnek, miközben az autó bejárja velük a várost.

Olvass még az NLCafén!

Exit mobile version