Sztárok és a kivillanó keblek! – fotóval

nlc | 2007. November 10.
Minden nõ álma, hogy melle tökéletes legyen. És azt meg is mutassa a világnak. Csakhogy van, amikor a sok több a kelleténél. Még a sztároknál is!

Ma már egyre nagyobb divat lett a különösen kihívó öltözködés, viszont a nők körében örök divat, hogy azzal szeretnék felhívni magukra a figyelmet, mennyi látszik a dekoltázsukból. Ez természetesen nagyon erotikus hatást kelthet, és sokat dobhat egy celeb népszerűségén is. Persze van hátulütője a dolognak, ha valaki nem figyel oda kellően, akkor a kíváncsi rajongók az illető keblére koncentrálnak, s nem a fellépésére. Vannak viszont szimplán rosszul sikerült helyzetek, amikor egy figyelmetlen pillanatban a lesifotós megörökít egy kellemetlen pillanatot.

Az Oscar-díjas színésznő, Halle Berry is megmutatta keblét az egész világnak, mélyen kivágott fekete-ezüst estélyije nem sokat hagy a képzelőerőnek. Persze Halle mentsége, hogy a pocakjában növekvő csemetéje miatt duzzad.









Az énekesnő, Jessica Simpson meglehetősen kivágott felsőrészt viselt a képen, aminek persze az a hátránya, hogy ha az illető nem figyel oda eléggé, melleiből többet mutathat meg, mint szeretne. Simpson kisasszonnyal is ez történt. Hiába a sok anyag.







Carmen Electra kivillanó dekoltázsa vélhetőleg senkit sem lep meg annyira, hiszen kevés olyan testrésze van a hírességnek, amelyet a világ még nem látott.








Ellentétben a fenti hölgyekkel, Jennifer Lopez büszke lehet keblei halmára, hiszen az énekesnő sokkal inkább lapos, mint dús keblű. J. Lo ruhája ügyesen kiemeli azt is, ami titkos.





Exit mobile version