Jacko ismét gondban van

nlc | 2007. November 13.
A mostanában keveset foglalkoztatott Michael Jackson nem tervez koncertkörutakat, viszont lehetséges, hogy új fedél után kéne néznie, mert már a Pitt–Jolie házaspár is Neverland nevû birtoka felé kacsingat.

A hányatott sorsú híresség úgy véli, ötvenévesen már nem neki valók a gigantikus világ körüli koncertkörutak megpróbáltatásai. Nyilatkozata szerint Michael nem szeretne úgy járni, mint James Brown vagy Jackie Wilson, akik csak rohantak fellépésről fellépésre, és közben kikészítették a szervezetüket. „Bárcsak Brown képes lett volna visszavenni a tempóból, hogy öregkorára egy kicsit élvezhesse munkája gyümölcsét!”







Az énekes kijelentette: szerinte ő semmit sem változott a Thriller 25 évvel ezelőtti megjelenése óta, az, hogy romlott életű sztárnak kiáltották ki, a legkevésbé az ő bűne. „Az emberek már csak olyanok, hogy szeretnek történeteket gyártani a titokzatos szomszédról, akit oly ritkán látnak” – mondta az énekes.


A minap egy hitelezője januárig adott haladékot Jacksonnak, hogy törlessze 23 millió dolláros tartozását – ha ez nem történik meg, elárverezik híres birtokát, Neverlandet. Michael Jackson korábbi tanácsadói 2006-ban azt tanácsolták az énekesnek, hogy ütemezze át a Neverlandre felvett kölcsönt. Angelina Jolie és Brad Pitt állítólag már többször is érdeklődött az ingatlan felől, egyelőre azonban nem tudtak hiteles információhoz jutni az árával kapcsolatban.

Exit mobile version